Teamleider HR

Logo van gemeente heerenveen met gestileerde rode en grijze verticale lijnen tussen de tekst "gemeente" en "heerenveen.

Aanvraagnummer: 1988
Organisatie: Gemeente Heerenveen
Locatie: gemeente Heerenveen
Uren per week: 28-30
Tarief: Geen maximum
Regio: Friesland
Startdatum: 01-07-2024
Optie tot verlenging: Ja
Sluitingsdatum: 16-06-2024 23:59

LET OP! Deze opdracht is gesloten


Deel deze opdracht
  


Opdracht omschrijving

Ben jij de geboren leider met een passie voor HR? Kun jij met jouw besluitvaardigheid en empathie een team naar nieuwe hoogten brengen? Wil je jouw talenten inzetten binnen een van de bekendste sportgemeentes van Nederland en sta je stevig in je schoenen? Dan ben jij de teamleider HR die wij nodig hebben!

Als teamleider HR ben je altijd bezig met vragen zoals: “Wat zijn de behoeften van mijn teamleden?” en “Hoe verhoudt dit zich in de samenwerking en vragen van management en organisatie?”. Jij houdt ervan om deze aspecten naast elkaar te leggen, in overleg prioriteiten te stellen en resultaatgericht te werk te gaan.

Bij onze organisatie streven we voortdurend naar verbetering, groei en ontwikkeling. Met onze organisatiekoers "Samen voor Goud" als kompas, zetten wij ons in voor een nieuwe en modernere structuur die ons klaarstoomt voor de toekomst. Wij willen een prettige werkgever zijn waar collega's optimaal kunnen samenwerken met behulp van moderne faciliteiten.
Een uitgelezen kans om samen met je team een belangrijke bijdrage te leveren! Jij helpt je collega's vooruit, fungeert waar nodig als 'hitteschild' en denkt strategisch mee. De focus ligt op de verdere ontwikkeling van het team binnen de reeds vastgestelde koers.


Verantwoordelijkheden

  • Als Teamleider HR ondersteun en adviseer je het team, individuele medewerkers en het management.
  • Je gaat aan de slag met teamontwikkeling binnen de al vastgestelde koers.
  • Je enthousiasmeert het team en draagt bij aan een positieve werksfeer binnen de gemeente Heerenveen.
  • Je zorgt ervoor dat het werk van het team goed aansluit op de doelen van de organisatie op het gebied van personeel en organisatieontwikkeling. Je weet focus aan te brengen en kunt prioriteren.
  • Met jouw empathisch vermogen én besluitvaardigheid identificeer je problemen op de werkvloer en stimuleer je het team om vooruitgang te boeken.
  • Je begrijpt de complexe dynamiek in het speelveld van organisatie, medezeggenschap en bestuur en bent in staat om op alle niveaus helder en duidelijke te communiceren.
  • Als Teamleider HR ben je duidelijk en mensgericht. Je geeft collega’s binnen helder kaders de ruimte om te experimenteren, te innoveren, een eigen pad te volgen en van fouten te leren. Daarbij houd je de resultaten altijd in het oog.

Beschikbaarheid

De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 juli 2024 tot en met 31 december 2024 voor 28 tot 30 uur per week.- De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend. De gesprekken vinden plaats op maandagmiddag 24 en woensdag 26 juni a.s.


Kwaliteit (eisen)

U voegt een cv van maximaal 3 pagina's A4 toe. U dient gebruik te maken van het bijgevoegde template en alle gevraagde onderdelen in te vullen.

Minimaal 3 jaar recente managementervaring bij een HR team binnen de overheid

Minimaal een afgeronde hbo-opleiding en aantoonbaar WO werk- en denkniveau

Aantoonbare ervaring in teamontwikkeling


Prijs (eisen)

Minimaal: € 100,00
Maximaal: € 125,00

Inclusief alle kosten, exclusief BTW.

Gunningscriteria

Sortering
Beste prijs-kwaliteitsverhouding
Gewicht van prijs : 70 %
Gewicht van kwaliteit : 30 %
Uitleg gunningscriteria

Op basis van de economisch meest voordelige inschrijving (EMVI) wordt de top van kandidaten samengesteld. Op basis van de gespreksresultaten wordt één kandidaat geselecteerd. In het geval er uit de gesprekken geen geschikte kandidaat naar voren komt, worden de volgende CV's beoordeeld; zonodig te herhalen tot de selectie is voltooid.

De EMVI komt als volgt tot stand:

prijs score = 100 - ( ( uw prijs - laagste prijs ) * ( 100 / ( hoogste prijs - laagste prijs ) ) )
kwaliteit score = behaalde kwaliteitspercentage
totaal score = ( prijs score * prijs weging ) + ( kwaliteit score * kwaliteit weging )


Gunningscriteria (wensen)

25 %

In de afgelopen 5 jaar, vanuit HR, ervaring met organisatieverandering.

30 %

Aantoonbare ervaring om plan voor teamontwikkeling en – koers te vertalen naar de praktijk.

20 %

Aantoonbare ervaring met de dynamiek en complexiteit tussen medezeggenschap, bestuur en organisatie.

25 %

Gemeentelijke ervaring


Het interview

Beschrijving (uitleg)

Als Inschrijver in de top x [3] is geëindigd, ontvangt inschrijver een uitnodiging voor het interview. Tijdens het interview wordt een verificatie gedaan op basis van de aangeboden offerte. Als de verificatie positief is wordt de kandidaat beoordeeld op basis van criteria. De criteria zijn hieronder te raadplegen ter voorbereiding op het interview. Bij de terugkoppeling op de offertes (gunningsbeslissing) worden de resultaten bekendgemaakt in deze applicatie.