Teammanager met affiniteit met bodem

Logo van Omgevingsdienst Rivierenland met een gestileerde rivier- en landafbeelding in blauw, groen en bruin, naast de naam van de organisatie in blauwe tekst.

Aanvraagnummer: 1649
Organisatie: Omgevingsdienst Rivierenland
Locatie: Omgevingsdienst Rivierenland
Uren per week: 32-36
Tarief: Geen maximum
Regio: Gelderland
Startdatum: 01-07-2024
Optie tot verlenging: ja 2x 3 maanden
Sluitingsdatum: 07-06-2024 23:59

LET OP! Deze opdracht is gesloten


Deel deze opdracht
  


Opdracht omschrijving

Momenteel zijn we op zoek naar een teammanager voor ons bodemteam. Voor de overbruggingsperiode zoeken we een professional die tijdelijk de rol van teammanager bodem op zich kan nemen.

De Omgevingsdienst Rivierenland zoekt een tijdelijke teammanager Bodem:

Jij haalt elke dag het beste uit de medewerkers van team bodem naar boven. Jij daagt deze groep professionals graag uit en geeft hen verantwoordelijkheid. Zo geef jij samen met hen vorm aan de strategische agenda van de organisatie. Een organisatie die volop in ontwikkeling is en waarin jij een belangrijke schakel bent. Met als belangrijkste doel om te zorgen voor een prettige, veilige en duurzame leefomgeving in regio Rivierenland.


Verantwoordelijkheden

Je belangrijkste werkzaamheden

  • Als teammanager ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van de werkzaamheden binnen jouw team. Je geeft leiding aan 16 deskundige medewerkers op basis van kennis van de inhoudelijke thema's. Je maakt resultaatafspraken met de medewerkers, stuurt en schept de randvoorwaarden om de beoogde resultaten te kunnen halen. Je faciliteert en levert een bijdrage aan de optimalisering van de totale organisatie.
  • Je geeft leiding aan het team, waarbij de aandacht ligt op bewaken en bevorderen van betere dienstverlening, kwaliteit en de eenheid binnen de organisatie.
  • Je zorgt voor een goede samenwerking met andere teams van ODR.

-Je zorgt voor een integrale ketengerichte samenwerking met ketenpartners, gemeenten en overige externe partijen

- Je zorgt er voor dat de belangen van het team binnen en buiten de organisatie goed vertegenwoordigd worden. Je bent je bewust van zowel het organisatie- als het teambelang.

-Je bent verantwoordelijk voor alle HR-taken, zoals het voeren van HR-gesprekken, coaching van medewerkers, begeleiding bij functioneren en verzuim en werving en selectie. Ook ben je financieel verantwoordelijk.

-Je bent onderdeel van het MT en daarmee verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en doorontwikkeling van de organisatie. Je stuurt dit voor je eigen team actief aan. Ook neem je deel aan organisatiebrede projecten. Vanuit het MT verricht je periodiek (circa 1 week per kwartaal) beschikbaarheidsdiensten.

-Samen met de overige teammanagers en de directie ga je de organisatie verder vormgeven. Je speelt een belangrijke rol in het vertalen van strategische agenda naar de werkzaamheden binnen je team. Eén van je belangrijkste taken is vorm en inhoud geven aan integraal management en de samenwerking met andere teams binnen de organisatie te stimuleren.


Beschikbaarheid

De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 juli 2024 tot 1 oktober 2024 voor 32-36 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd met 2x 3 maanden. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.


Overige eisen

U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe.

De kandidaat heeft aantoonbare werkervaring in het verder ontwikkelen van werknemers in een team.

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering met de minimale verkeringswaarde die overeenkomt met de totale opdrachtwaarde (zie: https://www.odrivierenland.nl/wp-content/uploads/sites/7/2022/11/Overzicht-minimale-verzekeringswaarde.pdf)

Het door u aangegeven tarief kan na minimaal 12 maanden inzet jaarlijks worden geïndexeerd op basis van de CPI.

Je hebt aantoonbare kennis van het bodemveld.

Je hebt aantoonbare ervaring met advisering aan het bestuur over complexe bestuurlijk-gevoelige dossiers


Gunningscriteria

Sortering
Beste prijs-kwaliteitsverhouding
Gewicht van prijs : 35 %
Gewicht van kwaliteit : 65 %
Uitleg gunningscriteria

Top

Op basis van de beste kwaliteit-prijsverhouding (BKPV) wordt de top van kandidaten samengesteld. Op basis van de gespreksresultaten wordt één kandidaat geselecteerd. In het geval er uit de gesprekken geen geschikte kandidaat naar voren komt, worden de volgende CV's beoordeeld; zonodig te herhalen tot de selectie is voltooid.

De BKPV komt als volgt tot stand:

prijs score = ( 1 - ( ( uw prijs - laagste prijs ) / laagste prijs ) ) * 100 , maar nooit lager dan 0
kwaliteit score = behaalde kwaliteitspercentage
totaal score = ( prijs score * prijs weging ) + ( kwaliteit score * kwaliteit weging )


Gunningscriteria Kwaliteit

40 %

Je hebt HBO/WO- werk en denkniveau en combineert dit met een stijl van coachend leidinggeven.

40 %

Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met het succesvol leiden of coördineren van een projectteam of organisatieonderdeel waarin medewerkers werkzaam zijn op veelal hbo- en wo-niveau.

20 %

Je hebt aantoonbare werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie binnen de overheid.


Gunningscriterium Prijs

Geen limieten

Inclusief alle kosten, exclusief BTW.

Competenties te toetsen in interviewfase

Beschrijving (uitleg)

Wie je bent en wat je in huis hebt

Je bent een verbinder. Je kunt goed samenwerken en je brengt collega’s met elkaar in verbinding en stimuleert jouw teamleden om samen te werken binnen en buiten hun team.

De klant staat bij jou altijd centraal. Je bent dienstverlenend en hebt oog voor de behoeften van de klant. Je zoekt altijd naar oplossingen. Jouw glas is halfvol.

Je bent zelfstandig en durft besluiten te nemen waarbij je oog hebt voor het totaal.

Je bent resultaatgericht.


Interviewfase

Beschrijving (uitleg)

Uitsluitend de Externen die na een schriftelijke beoordeling van de Offertes in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zullen worden uitgenodigd voor een interview.

Indien na de schriftelijke beoordeling van de Offertes blijkt dat er meer dan drie Externen in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zal de score op (sub)gunningcriterium kwaliteit van doorslaggevende betekenis zijn in het bepalen van de definitieve rangorde.

Indien ook in dat geval meer dan drie Externen in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zal het (sub)gunningcriterium prijs van doorslaggevende betekenis zijn in het bepalen van de definitieve rangorde.

Indien ook in dat geval meer dan drie Externen in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zullen alle betrokken Externen worden uitgenodigd voor een interview.

De interviews zullen plaatsvinden vrij snel na de sluitingsdatum van de offerte indiening. Gelieve hier rekening mee te houden.