W2024-46 Medewerker gegevensbeheer Beheer Openbare Ruimte

Logo van meierijstad, met een gestileerde kleine "m" in blauw en groen boven de naam "meierijstad" in groene kleine letters.

Aanvraagnummer: 656
Organisatie: Gemeente Meierijstad
Locatie: Veghel
Uren per week: 36 per week
Tarief: Geen maximum
Duur van de opdracht: 22-4-2024 t/m 31-12-2024
Regio: Noord-Brabant
Startdatum: 22-4-2024
Optie tot verlenging: 2 x 6 maanden
Sluitingsdatum: 09-04-2024 07:00

LET OP! Deze opdracht is gesloten.


Deel deze opdracht


Wat ga je bij ons doen?

Je gaat mutaties verwerken in Obsurv zodat de kaartgegevens kloppen met de werkelijkheid in de openbare ruimte. Daarnaast zorg je voor de dagelijkse verwerking van het berichtenverkeer tussen BOR en BGT.  Het betreft voornamelijk objecten voor groen en wegen.

De opdracht wordt bij gemeente Meierijstad in huis uitgevoerd. Hierbij wordt de verwerking uitgevoerd in nauwe samenwerking met de BGT- en BOR beheerders van de gemeente conform de geldende kwaliteitsnormen. De landmeetkundige activiteiten vinden plaats door onze landmeters.

Weging prijsdeel: 30 %

Ervaring

Kandidaat het bij voorkeur aanvullende ervaring op het gebied van: - Projectmatig werken - Ervaring met berichtenverkeer tussen BGT en BOR - Kennis van de registratie betreffende het beheer en objectgevens van wegen in Obsurv - Kennis van de registratie betreffende het beheer en objectgevens van groen in Obsurv - Beheren van Geometrie van BGT- en BOR objecten - Kennis van dg DIALOG (BGT) en ArcGIS
Weging: 30 %

Competenties

- Zelfstandig - Resultaatgericht - Teamspeler
Weging: 15 %

Interview

Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.
In het gesprek wordt verder ingegaan op de functie eisen en gunningscriteria.

Weging: 25 %
De gesprekken worden gevoerd op maandag 15 april tussen 14.00 en 17.00 uur.
Het zou fijn zijn als je hier rekening mee wil houden.