Werkregisseur – Jobcoach

Logo van "De Binnenbaan Werkbedrijf" met opvallende blauwe tekst en een groen gestileerd bladdessin.

Aanvraagnummer: 1054
Organisatie: Werkbedrijf De Binnenbaan
Locatie: Zoetermeer
Uren per week: 32 tot 36 per week
Tarief: €65,00 per uur
Duur van de opdracht: 6 maanden
Regio: Zuid-Holland
Startdatum: Zo snel mogelijk
Optie tot verlenging: 2 maal 6 maand(en)
Sluitingsdatum: 08-05-2024 09:00

LET OP! Deze opdracht is gesloten.


Deel deze opdracht


Organisatie
Bij De Binnenbaan geloven we in de waarde van werk. Wij geven onze kandidaten daarom het zelfvertrouwen en de vaardigheden voor een kansrijke (door)start. Daarbij is passie het sleutelwoord voor een duurzaam resultaat. Met de juiste ontwikkeling en matching streeft De Binnenbaan bij uitstek naar een duurzame plaatsing. Hierbij speelt de zogeheten ‘dubbele klantbenadering’ een belangrijke rol: het gaat om een ideale afstemming tussen het talent van de kandidaat en de behoefte van de werkgever. Aan de werkregisseur de taak om proactief en met frisse blik beide met elkaar te verbinden.

De werkregisseurs zijn het visitekaartje van De Binnenbaan. Bij de Binnenbaan krijgt het takenpakket van de voormalig klantmanager een nieuwe invulling. Wij kennen geen doelgroepen maar alleen kandidaten. De werkregisseur van de toekomst begeleidt kandidaten met korte of een iets langere afstand tot de arbeidsmarkt. Waarbij de nadruk ligt op contact met kandidaten en werkgevers. Bij De Binnenbaan werken we van ‘binnen naar buiten’. Dat wil zeggen dat wij onze kandidaten de waarde van werk zoveel mogelijk op werkvloer bij werkgevers laten ervaren.

Opdracht
Als werkregisseur ben je het visitekaartje van de Binnenbaan. Jij gelooft dat er voor iedereen een passende (werk)plek is. Je zet je daar maximaal voor in omdat je gelooft dat iedereen de waarde van werk moet kunnen ervaren. Jij helpt mensen groeien, ziet onontdekte talenten en weet waar creatief maatwerk nodig is. Het is daarom handig dat je snel kunt inschatten wat iemand nodig heeft en doet dat liefst op de plek waar het om gaat: de werkvloer. Je kent daarnaast ook goed de weg door het landschap van wet- en regelgeving om werkgevers te faciliteren.

De Binnenbaan staat voor maximale ontwikkeling. Van kandidaten, maar natuurlijk ook van onze eigen medewerkers. Als werkregisseur help je anderen zich te ontwikkelen maar blijf je zelf ook in beweging. Samen met teamgenoten probeer je nieuwe methodes te ontwikkelen om onze dienstverlening verder te verbeteren. Het vraagt dus om denken en doen.

Specifiek zijn we voor deze opdracht op zoek naar een collega die invulling gaat geven aan de begeleiding en ontwikkeling van onze gedetacheerde doelgroep medewerkers (SW, garantiebanen en ‘nieuw beschut’) op hun externe werkplek.

Dus, ben je een ‘denkende doener’ die graag zijn steentje wil bijdragen aan een jonge organisatie? Wil jij het gezicht zijn van De Binnenbaan voor kandidaten, scholen, werkgevers en andere betrokken partijen? En ben je een flexibele duizendpoot en een verbinder die de handen op elkaar weet te krijgen om samen de kandidaat in beeld te krijgen en de juiste werkplek voor de kandidaat te vinden? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

Gunningscriteria te beoordelen door Flextender
3. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau in de richting van SJD, SPH, P&O, MWD of Social Work (20 punten);
4. Minimaal 2 jaar van de afgelopen 5 jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van re-integratie en/of met jobcoaching (40 punten);
5. Noloc registratie jobcoach, registratienummer vermelden in het cv (25 punten);
6. Aantoonbare kennis van beperkingen en/of kennis van ziektebeelden en verzuimbegeleiding opgedaan middels werkervaring of middels gevolgde opleidingen / cursussen (15 punten).

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Uurtarief maximaal € 65,00 inclusief reiskosten en fee Flextender, exclusief btw;
2. Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 3 jaar met het werken met de doelgroep banenafspraak, sociale werkvoorziening en nieuw beschut;

Benodigd aantal professionals
3.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr. We werken op kantoor en op locatie, thuiswerken max. 1 dag per week.

Overige informatie

  • Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een vereiste.
  • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding.