Zeer ervaren Medewerker Burgerzaken (BS en BRP)

Logo van Gemeente Waalwijk met gestileerde blauwe en groene tekst en een afbeelding die lijkt op een W in blauwe en paarse kleuren.

Aanvraagnummer: 1951
Organisatie: Gemeente Waalwijk
Locatie: Gemeente Waalwijk
Uren per week: 32 per week
Tarief: €95 per uur
Regio: Noord-Brabant
Startdatum: 01-07-2024
Optie tot verlenging: 2 x 6 maanden
Sluitingsdatum: 14-06-2024 08:00

LET OP! Deze opdracht is gesloten


Deel deze opdracht
  


Opdrachtomschrijving

Als medewerker Burgerzaken werk je in Waalwijk zowel aan de frontoffice als in de backoffice. Alle werkzaamheden op het gebied van Burgerlijke Stand en Basisregistratie Personen komen voorbij; Eerste inschrijvingen, muteren en corrigeren BRP, brondocumenten beoordelen, naturalisatie aanvragen afhandelen, adresonderzoeken, op de juiste wijze toepassen van Internationaal Privaatrecht, geboorteaangifte, overlijdensaangifte en huwelijksmeldingen verwerken etc. Ook vind je het een uitdaging om ingewikkelde casussen tot een goed einde te brengen of je collega's hierin te adviseren. Je bent een vraagbaak voor zowel de klant als voor je collega's.

Kandidaatomschrijving

Natuurlijk vragen we iemand met kennis en ervaring in het vakgebied van de Burgerlijke Stand en de BRP. Je hebt een opleiding op MBO-niveau. We werken in Waalwijk met iBurgerzaken, ervaring met deze software applicatie is mooi meegenomen.

Wat we ook belangrijk vinden, is wie je bent en wat je kunt. We zoeken iemand die van nature rustig en gestructureerd is en procesmatig kan werken. Accuraat zijn heb je nodig om je werk goed te kunnen doen. Je bent communicatief vaardig, zowel schriftelijk als mondeling. Je spreekt goed Nederlands maar kunt ook prima een gesprek voeren in het Engels. Ook past het bij je om je collega's te coachen als dit nodig is en daarin ook de verbindende factor te kunnen zijn.

Eisen

Opleiding
Afgeronde MBO opleiding
Werkervaring
Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare recente kennis en werkervaring met Burgerlijke Stand en Basisregistratie Personen.

Gunningscriteria

Weging prijsdeel: 20 %


Werkervaring
Aantoonbare werkervaring op het gebied van Burgerzaken. Hoe meer relevante recente werkervaring, hoe meer punten worden toegekend. Aantoonbaar middels CV
Weging: 20 %


Naturalisatie en optie
Kandidaat heeft voldoende ervaring voor het afhandelen van naturalisatie en optie verzoeken
Weging: 10 %


iBurgerzaken
Je hebt bij voorkeur ervaring met het werken met iBurgerzaken
Weging: 10 %


Inzetbaarheid
De kandidaat is vanaf de startdatum van 1 juli voor de volledige 32 uur inzetbaar voor de opdracht.
Weging: 15 %


Interview
Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.
Tijdens het interview wordt getoetst op kennis, werkervaring en competenties

Weging: 25 %

Interviewplanning

Interviews vinden plaats op donderdagochtend 20 juni 2024