Psycholoog

Logo van Hilversum Mediastad, met een blauw schild met een geel propellerachtig symbool en de tekst "Hilversum Mediastad" in blauw en geel.

Aanvraagnummer: 4427
Organisatie: Gemeente Hilversum
Locatie: Hilversum
Uren per week: 10 uur
Tarief: Geen maximum
Duur van de opdracht: 6 maanden
Regio: Noord-Holland
Startdatum: Zo spoedig mogelijk
Optie tot verlenging: 2 maal 6 maand(en)
Sluitingsdatum: 29-10-2024 09:00

LET OP! Opdrachten dienen minimaal 1 werkdag voor de sluitingsdatum binnen te zijn voor tijdige verwerking.


Deel deze opdracht


Gemeente Hilversum, mediastad in het groen, Zorgen voor nu en werken aan morgen
Met dit motto verbinden we onze ambities voor de toekomst van Hilversum met de huidige wensen en behoeften van de inwoners.

De afgelopen jaren hebben we gewerkt aan een fundament voor verdere ontwikkeling van Hilversum. Naastenliefde, goed bereikbare voorzieningen en veilige buurten zijn belangrijk. We willen dat inwoners voor elkaar zorgen en zaken in hun eigen buurt kunnen regelen. We bieden zorg of ondersteuning wanneer dat nodig is. Onze agenda bevat ook werkgelegenheid, bereikbare woningen, een duurzame leefomgeving en voorzieningen voor sport, kunst en cultuur.

Hilversum moet een leefbare en veilige stad zijn, waar iedereen zich thuis voelt en waar inwoners zichzelf kunnen ontplooien. Om samen met de inwoners op te trekken, blijven we in contact met bedrijven en organisaties. Hierdoor komen hun zorgen en ideeën direct bij ons terecht.

Opdracht
Sinds de oorlog in Oekraïne begon, vangt Hilversum Oekraïense ontheemden op. Er zijn twee opvanglocaties voor ongeveer 900 mensen, waarvan 770 volwassenen. Een groot deel behoort tot de leeftijdsgroep 18 tot 25 jaar en verblijft zonder ouders. De opvanglocaties zijn voormalige kantoorgebouwen waar voorzieningen worden gedeeld. Dit, gecombineerd met de oorlog, maakt het psychisch welzijn van de bewoners een zorgpunt. Activiteiten en online psychische zorg ondersteunen de bewoners. Ernstige problematiek wordt doorverwezen. De gemeente zoekt een psycholoog voor lichte cultuur-sensitieve zorg op de locatie.

Wat ga je doen?

  • In overleg met het locatiemanagement en hulpverleners identificeer je volwassen bewoners die baat hebben bij begeleiding.
  • Je helpt bewoners om te gaan met hun situatie en verbetert hun psychisch welzijn.
  • Je verwijst door bij complexe zorgvragen.

Vereisten / Knock-outcriteria
1. Afgeronde psychologische opleiding op minimaal hbo-niveau;
2. Beheersing van Nederlands en/of Engels op hbo of B1-niveau.

Gunningscriteria
3. Beheersing van Oekraïens (30 punten)
4. Kennis van de Oekraïense cultuur (30 punten)
5. Werkervaring met jongvolwassenen (18-25 jaar) (15 punten)
6. Werkervaring op een opvanglocatie in de afgelopen 3 jaar (15 punten)
7. Beheersing van Russisch (10 punten)

Geef in het cv duidelijk aan hoe u aan het profiel voldoet.

Competenties
Samenwerking: De kandidaat moet goed kunnen samenwerken met het locatiemanagement, hulpverleners en gemeentemedewerkers.
Zelfstandigheid: De kandidaat moet in een complexe sociale omgeving kunnen werken en vertrouwen kunnen opbouwen.
Empathie: De kandidaat moet zich kunnen inleven in de bewoners en gemotiveerd zijn om hun psychisch welzijn te verbeteren.

Functieschaal

Deze functie is ingedeeld in schaal 11. De schaal is eventueel verbonden aan de desbetreffende CAO.

Benodigd aantal professionals
1.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in Nederlands of Engels.

Werkdagen
De werkdagen worden in overleg met het locatiemanagement afgestemd.

Planning
Gesprekken bij de gemeente worden in overleg met de geselecteerde kandidaten gepland. Uitgenodigde kandidaten ontvangen bericht. Andere kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang.

Overige informatie

  • De gemeente vraagt om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Een VOG-screening wordt uitgevoerd conform de gemeentelijke regels. De verwerkingstijd is maximaal 4 weken, bij VOG-P maximaal 8 weken. De kosten zijn reeds verdisconteerd in het uurtarief.

  • We vergoeden geen reiskosten voor werktijs in Hilversum. Het uurtarief is inclusief reiskosten woon-werkverkeer. Reiskosten voor werkgerelateerde afspraken kunnen worden gedeclareerd met het juiste formulier.
  • ‘Bring your own device’ is van toepassing: de kandidaat moet zelf een mobiele telefoon en laptop voor zakelijk gebruik meebrengen.
  • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, moet deze geregistreerd zijn in het handelsregister als een bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).

De reactietermijn voor deze aanvraag is tot Dinsdag 29 oktober 2024, 09.00 uur. Tot die tijd kunt u reageren.


Reageer nu op deze opdracht!

4427 - Psycholoog