Fraud Blocker Specialist IT Continuity | Kadaster | Freelance Opdrachten

Specialist IT Continuity

Logo van het Kadaster met een gestileerde blauwe letter 'K' naast het woord 'kadaster' in lichtblauwe tekst.

Aanvraagnummer: 4624
Organisatie: Kadaster
Locatie: Apeldoorn
Uren per week: 32-40
Tarief: €110 per uur
Duur van de opdracht: 11 maanden
Regio: Gelderland
Startdatum: 18-11-2024
Optie tot verlenging: 2 x 6 maand
Sluitingsdatum: 04-11-2024 23:59

LET OP! Opdrachten dienen minimaal 1 werkdag voor de sluitingsdatum binnen te zijn voor tijdige verwerking.


Deel deze opdracht


Opdracht omschrijving

LET OP!! Dit is een detacheringsopdracht met een driepartijenovereenkomst.
De inschrijver sluit een driepartijen detacheringsovereenkomst, waarbij de inschrijver als werkgever van de inhuurkracht, de inhuurkracht als betrokkene en het Kadaster als inlener ondertekent. Indien dit om welke reden dan ook niet mogelijk is, is inschrijving niet zinvol.

Op deze driepartijenovereenkomst is de Waadi van toepassing. Er zal daarom worden gecontroleerd op de vereiste registratie conform artikel 7.0 van de Waadi.


Omschrijving Beheer en Ontwikkeling IT
Waar loopt de grens tussen uw tuin en die van uw buurman? En welk vastgoed is van wie? Het Kadaster registreert van al het vastgoed (grond en gebouwen) in Nederland wie welke rechten heeft. We hebben heel veel data over alles onder, op en boven de grond en willen maximale waarde halen uit deze data. Naast onze wettelijke taak, beheert het Kadaster ook voorzieningen van andere organisaties, de Landelijke Voorzieningen. Zo beheren wij onder andere de WOZ Landelijke Voorziening en de Basisregistratie Adressen en gebouwen (BAG): alle adressen en gebouwen in Nederland, zoals bouwjaar, oppervlakte, gebruiksdoel en locatie op de kaart.

Binnen Beheer en Ontwikkeling IT werken we met Agile teams die integraal verantwoordelijk zijn voor de volledige technische dienstverlening, van idee tot productie. Vanuit een dynamische omgeving bieden wij een informele werksfeer. Soms werkt het beter om even je zinnen te verzetten en kan je met je teamgenoten een potje tafeltennis spelen, gamen of met de 3D printer een ontwerp realiseren. Ook hebben we een innovation hub om in een andere sfeer samen te werken.

Omschrijving project waarbinnen de inhuurkracht komt te werken
Wanneer het Kadaster getroffen wordt door bijvoorbeeld een cyber aanval, zal dit leiden tot verstoring van de dienstverlening: Hypotheek- en eigendomsaktes kunnen niet meer gepasseerd worden, percelen worden niet meer ingemeten, geografische kaarten zijn niet meer beschikbaar, er kunnen geen klic-meldingen meer worden gedaan, etc.

Vanwege het belang van de dienstverlening van het Kadaster is het noodzakelijk om de periode van uitval zo minimaal mogelijk te houden en te borgen dat Kadaster datasets compleet en consistent worden hersteld.

Binnen het kadaster is daarom gewerkt aan een reeks van continuïteitsvoorzieningen. Om deze voorzieningen te beheren en daar waar nodig verder te ontwikkelen; kennen wij het Team Continuity Services (TCS) dat de volgende  voorzieningen levert.

  • De Kadaster Data Kluis als borging van de beschikbaarheid van de Kadaster datasets bij grootschalige calamiteiten
  • De Kadaster Standby Omgeving als platform voor herstel van de meest kritieke dienstverlening van het Kadaster.
  • Ketenrestore coordinatie en ondersteuning bij grootschalige (keten)restores en restoretesten
  • Centraal technisch operationeel datamanagement

TCS heeft als team een belangrijke rol in het geval dat een crisis zich aanbiedt. Dan zal er veel druk zijn om de keten zo snel mogelijk te herstellen. Het is daarom van belang dat de teamleden in staat zijn om met deze druk om te gaan, het hoofd koel kunnen houden.

Naast de technische en beheersmatige diensten heeft het team ook een rol in het behouden en creeëren van bewustwording en het ‘op de backlog houden’ van dit onderwerp. Dit zodat het Kadaster op élk moment in staat is de dienstverlening te herstellen conform de gestelde eisen.

We zoeken dan ook een collega die samen met de huidige teamleden de voorzieningen doorontwikkeld en beheert.

Belangrijkste technieken, methoden en tools

  • Kubernetes
  • K8 Clusters deployment
  • Azure Cloud
  • Datadragers, databases, file stores etc
  • Workflow orchestration
  • Event systems
  • Agile werken
  • Itil werken

Verantwoordelijkheden

Opdrachtomschrijving, belangrijkste taken en verantwoordelijkheden
Je zal oa gaan werken aan de hierboven genoemde voorzieningen. Het team heeft hierin veel keuzes gemaakt, maar inbreng van eigen initatieven kennis en kunde wordt zeer gewaardeerd. Ervaring is zeker belangrijk, maar minstens zo belangrijk is je enthousiasme voor dit vakgebied, je snel kan leren, je anderen het nodige kan leren, communicatief vaardig bent en je de lat hoog legt.

Bij Kadaster hebben de teams veel vrijheid om zelf keuzes te maken over hoe zij zaken willen aanpakken/oplossen. Dit gebeurd in samenwerking met de aan het team gebonden architect en de Product Owner van het team. Natuurlijk is hierin een goede samenwerking met onze collega’s zowel binnen IT als bij Leverancier en onze interne klanten van belang.

Met het type dienst wat dit team levert ben je tevens onderdeel van onze crisis organisatie. Ben jij die ervaren man of vrouw die al het nodige heeft gezien als het gaat om ICT, die graag met techniek bezig is en enthousiast is over het meebouwen aan deze voorzieningen?


Beschikbaarheid

De kandidaat is inzetbaar vanaf 18 november 2024 tot en met 31 oktober 2025 voor 32-40 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd met 2 x 3 maand. De opdrachtgever kan de overeenkomst eenzijdig tussentijds opzeggen met een opzegtermijn van één (1) maand. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend. Volgens Kadaster richtlijn dient iedere medewerker minimaal 2 dagen per week op kantoor aanwezig te zijn. Welke dagen dit zijn gaat in overleg met de manager en het team.


Overige eisen

Verplichte opgave van uw gewaarmerkte KVK-uittreksel. Hieruit moet de tekenbevoegdheid van de ondertekenaar van de onderhavige overeenkomst blijken.

De inschrijver sluit een driepartijen detacheringsovereenkomst, waarbij de inschrijver als werkgever van de inhuurkracht, de inhuurkracht als betrokkene en het Kadaster als inlener ondertekent. Graag aangeven of hieraan kan worden voldaan.

U voegt slechts één Nederlandstalig curriculum vitae (cv) van maximaal 3 pagina's A4 toe. Graag cv in PDF aanleveren. Uit dit cv dient te blijken dat wordt voldaan aan onderstaande eisen. Indien naar oordeel van het Kadaster niet wordt voldaan aan de gestelde eisen, of het cv uit meer dan 3 pagina's bestaat, zal de offerte terzijde worden gelegd en niet worden meegenomen in de beoordeling van de gunningscriteria. Onderstaand de eisen waar de kandidaat aan moet voldoen. Per eis (kort) toelichten waarom de kandidaat in uw ogen aan de eis voldoet. Verwijzen naar het CV volstaat niet.

Afgeronde (bachelor) hbo ict opleiding of hoger.

Minimaal 10 jaar ervaring in de ICT.

Kubernetes: minimaal 2 jaar ervaring om op niveau een gesprekspartner op dit gebied te kunnen zijn. Het is niet de bedoeling dat je gaat bouwen.

Minimaal 2 jaar ervaring in het werken datadragers, databases, file stores etc.

Minimaal 2 jaar ervaring met en kennis van workflow orchestration en event systems.

Minimaal 2 jaar ervaring in het werken met uitwijk oplossingen.

Minimaal 2 jaar ervaring met High Availability en Contingency oplossingen.

Minimaal 2 jaar ervaring ervaring op het gebied van Informatiebeveiliging/IT Security.

Minimaal 2 jaar ervaring als Integratiespecialist.

Ervaring met K8S clusters deployen in de Azure Cloud.

Aantoonbare ervaring met agile werken.

Aantoonbare ervaring met itil processen (het werken met).

Aantoonbare kennis van en gewerkt met BCM en daaraan gerelateerde processen.

Aantoonbare ervaring met succesvol samenwerken in multidisciplinaire (agile) teams en omgevingen, met een politiek/bestuurlijk karakter.

Ervaring met en kennis van HCI-kennis.

Bij voorkeur bekend met de relevante ISO normen (oa ISO 22301).

Bij voorkeur gecertificeerd cq aantoonbaar opgeleid in het vakgebied BCM (bijv CBCI).

Taalniveau Nederlands minimaal B2.

Door de kandidaat zélf geschreven CV en motivatie.

Competenties waar de kandidaat over dient te beschikken: • Resultaatgericht; • In staat om zelfstandig binnen een organisatie te bewegen en omgevingssensitief; • Communicatief zowel schriftelijk als mondeling sterk; • Proactief en initiatiefrijk; • Teamspeler; • Analytisch vermogen. • Proactief en initiatiefrijk.


Gunningscriteria

Sortering
Beste prijs-kwaliteitsverhouding
Gewicht van prijs : 25 %
Gewicht van kwaliteit : 75 %
Uitleg gunningscriteria

Uitleg gunningscriteria
Op basis van de beoordeling van het ingediende tarief (prijs) en de kwalitatieve criteria wordt de rangorde van kandidaten samengesteld. Met de drie kandidaten die hierbij het hoogst scoren wordt een verificatiegesprek gehouden. Het verificatiegesprek betreft een toetsing van de ingediende offerte. Naar aanleiding van de verduidelijking, toelichting en eventuele bewijsmiddelen die het kadaster middels het verificatiegesprek heeft verkregen, kunnen scores worden bijgesteld. Hierdoor is het mogelijk dat de rangorde binnen de drie hoogst scorenden wordt aangepast. De hoogste scorende kandidaat, na uitvoering van de verificatiegesprekken komt in aanmerking voor gunning.

De punten toekenning voor het gunningscriterium kwaliteit binnen de beoordelingssystematiek is als volgt:

Score Beoordeling
0 Geen antwoord/invulling
Omschrijving: Onderwerp of aspect is niet beschreven

1 Onvoldoende
Omschrijving: Onderwerp voldoet in zijn geheel niet

2 Matig
Omschrijving: Onderwerp of aspect is niet (volledig) behandeld of voldoet op onderdelen niet aan de wensen van het Kadaster

3 Voldoende
Omschrijving: Onderwerp of aspect is volledig behandeld en sluit aan bij de wensen van het Kadaster. Er is geen sprake van meerwaarde.

4 Goed
Omschrijving: Onderwerp of aspect is volledig behandeld, sluit aan bij de wensen van het Kadaster en bevat enkele positief onderscheidende kenmerken er is sprake van enige meerwaarde

5 Uitstekend
Omschrijving: Onderwerp of aspect is volledig behandeld, sluit aan bij de wensen van het Kadaster, bevat positief onderscheidende kenmerken en overtreft hiermee in ruime mate de verwachtingen van de opdrachtgever. Er is sprake van aanzienlijk meerwaarde.

De EMVI komt als volgt tot stand:

prijs score = ( 1 - ( ( uw prijs - laagste prijs ) / laagste prijs ) ) * 100, maar nooit lager dan 0
kwaliteit score = behaalde kwaliteitspercentage
totaal score = ( prijs score * prijs weging ) + ( kwaliteit score * kwaliteit weging )

Indien er meer informatie wordt gegeven dan gevraagd zal alleen het maximaal aantal toegestane woorden worden beoordeeld. Alle woorden vanaf het maximaal toegestane aantal zullen niet aan de beoordelaars worden doorgegeven.


Gunningscriteria Kwaliteit

50 %

U geeft een beschrijving van aanpak (max. 300 woorden) in een vergelijkbare rol binnen een vergelijkbare omgeving (overheid) en specifiek voor het vraagstuk zoals hierboven benoemd (zie ook opdrachtomschrijving en verantwoordelijkheden). U geeft daarbij aan wat uw rol was en welke taken en verantwoordelijkheden u daarbij had. Beoordeling: De mate waarin de beschrijving van aanpak aansluit bij de wensen van het Kadaster.

50 %

U beschrijft een opdracht waarbij u heeft moeten werken met de tooling zoals hierboven beschreven in de context van BCM. (max. 300 woorden) U geeft daarbij een knelpunt aan waar u tegenaan bent gelopen en hoe u die alleen of in teamverband heeft kunnen oplossen. Beoordeling: De mate waarin de knelpunten relevant zijn en de oplossingen aansluiten bij de wensen van het Kadaster.


Gunningscriterium Prijs

Maximaal: € 110,00

Inclusief alle kosten, exclusief BTW.

Competenties te toetsen in interviewfase

Beschrijving (uitleg)

Het verificatiegesprek betreft een toetsing van de ingediende offerte. Waarbij de nadruk ligt op de eisen en de kwalitatieve gunningscriteria.


Interviewfase

Beschrijving (uitleg)

Uitsluitend de Kandidaten die na een schriftelijke beoordeling van de Offertes in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zullen worden uitgenodigd voor een verificatiegesprek.

Indien na de schriftelijke beoordeling van de Offertes blijkt dat er meer dan drie Kandidaten in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zal de score op (sub)gunningscriterium kwaliteit van doorslaggevende betekenis zijn in het bepalen van de definitieve rangorde.

Indien ook in dat geval meer dan drie Kandidaten in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zal het (sub)gunningscriterium prijs van doorslaggevende betekenis zijn in het bepalen van de definitieve rangorde.

Indien ook in dat geval meer dan drie Kandidaten in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zullen alle betrokken Kandidaten worden uitgenodigd voor een verificatiegesprek.

De verificatiegesprekken zullen plaatsvinden op 11 november 2024 in Apeldoorn of via MS Teams. Deze datum staat vast en hier wordt niet van afgeweken.


Reageer nu op deze opdracht!

4624 - Specialist IT Continuity