Fraud Blocker Cateringbeheerder | Werkzaak Rivierenland | ZZP Opdrachten

Cateringbeheerder

Logo van werkzaak rivierenland met gestileerde tekst en een tekstballon met twee mensfiguren.

Aanvraagnummer: 4435
Organisatie: Werkzaak Rivierenland
Locatie: Werkzaak Rivierenland
Uren per week: 24-32
Tarief: €55 per uur
Regio: Gelderland
Startdatum: 4-11-2024
Optie tot verlenging: Ja, met periodes van 3 maanden met een maximum van 3 jaar totaal
Sluitingsdatum: 03-11-2024 23:59

LET OP! Deze opdracht is gesloten


Deel deze opdracht
  


Opdracht omschrijving

In onze bedrijfsrestaurants Smaakzaak (Geldermalsen), het gemeentehuis van West Betuwe (Geldermalsen) en het Koetshuis (Tiel) leren we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt het horecavak. Van het bereiden van maaltijden tot goed gastheerschap. Leren doen we in de praktijk, maar ook via opleidingen. Het doel is om mensen in een periode van 6 maanden tot maximaal 2 jaar klaar te stomen voor een baan buiten Werkzaak. Opdracht is ter vervanging van zwangerschapsverlof.


Verantwoordelijkheden

Als cateringbeheerder ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden gedurende de dag. Na het ochtendoverleg met je collega's, waarin de dagelijkse planning wordt besproken, ga je aan de slag met het menu en het bepalen van leerdoelen. Tijdens de dagelijkse werkzaamheden begeleid je ook de medewerkers in hun leerproces. Je bent bekend met HACCP-normen en zorgt ervoor dat deze strikt worden nageleefd in alle keukenactiviteiten.

Naast je rol als cateringbeheerder ben je ook betrokken bij inkoopactiviteiten, waarbij je ervoor zorgt dat alle benodigde ingrediënten op tijd aanwezig zijn. Aan het einde van de dag zorg je voor een opgeruimde en schone werkplek, waarbij je veel aandacht hebt voor hygiëne en ordelijkheid.

Je dag eindigt met het klaar zetten van een borrel in het Koetshuis, maar ook met het voorbereidingen voor de volgende dag. Morgen start je in Geldermalsen want je collega heeft een vrije dag heeft. Met jouw ervaring als leidinggevende, leermeester of docent in de horeca, toon je niet alleen passie voor het overbrengen van kennis, maar ook voor het zorgvuldig beheren van alle aspecten van het dagelijkse werkproces. Je bent een ware gastheer/vrouw die niet alleen creatief en flexibel is, maar ook oog heeft voor detail en efficiëntie.


Beschikbaarheid

De kandidaat is inzetbaar vanaf 01-11-2024 tot en met 30-04-2025 voor 32-36 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.


Overige eisen

U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe. U dient gebruik te maken van het bijgevoegde template en alle gevraagde onderdelen in te vullen.

Minimaal 5 jaar werkervaring in de horeca.

Een afgeronde, relevante MBO-opleiding.

Aantoonbare en recente ervaring met HACCP.


Gunningscriteria

Sortering
Beste prijs-kwaliteitsverhouding
Gewicht van prijs : 30 %
Gewicht van kwaliteit : 70 %
Uitleg gunningscriteria

Top

Op basis van de beste kwaliteit-prijsverhouding (BKPV) wordt de top van kandidaten samengesteld. Op basis van de gespreksresultaten wordt één kandidaat geselecteerd. In het geval er uit de gesprekken geen geschikte kandidaat naar voren komt, worden de volgende CV's beoordeeld; zonodig te herhalen tot de selectie is voltooid.

De BKPV komt als volgt tot stand:

prijs score = ( 1 - ( ( uw prijs - laagste prijs ) / laagste prijs ) ) * 100 , maar nooit lager dan 0
kwaliteit score = behaalde kwaliteitspercentage
totaal score = ( prijs score * prijs weging ) + ( kwaliteit score * kwaliteit weging )


Gunningscriteria Kwaliteit

30 %

Een afgeronde horecaopleiding op minimaal MBO-niveau.

30 %

Minimaal 4 jaar werkervaring binnen de horeca branche.

20 %

Ervaring als leermeester.

20 %

Kennis van HACCP.


Gunningscriterium Prijs

Maximaal: € 55,00

Inclusief alle kosten, exclusief BTW.

Competenties te toetsen in interviewfase

Beschrijving (uitleg)

1.


Interviewfase

Beschrijving (uitleg)

Uitsluitend de Externen die na een schriftelijke beoordeling van de Offertes in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zullen worden uitgenodigd voor een interview.

Indien na de schriftelijke beoordeling van de Offertes blijkt dat er meer dan drie Externen in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zal de score op (sub)gunningcriterium kwaliteit van doorslaggevende betekenis zijn in het bepalen van de definitieve rangorde.

Indien ook in dat geval meer dan drie Externen in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zal het (sub)gunningcriterium prijs van doorslaggevende betekenis zijn in het bepalen van de definitieve rangorde.

Indien ook in dat geval meer dan drie Externen in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zullen alle betrokken Externen worden uitgenodigd voor een interview.

De interviews zullen plaatsvinden in de week van 28 oktober. Gelieve hier rekening mee te houden.