Projectleider

Logo van de gemeente achtkarspelen, met gestileerde menselijke profielen in blauwe contouren boven de naam "achtkarspelen" in blauwe letters.

Aanvraagnummer: 2733
Organisatie: Gemeente Achtkarspelen & Tytsjerksteradiel
Locatie: gemeenten Achtkarspelen & Tytsjerksteradiel
Uren per week: 8 - 24 uur per week
Tarief: €125 per uur
Regio: Friesland
Startdatum: 22-07-2024
Optie tot verlenging: 4 x 6 maanden
Sluitingsdatum: 16-07-2024 23:59

LET OP! Deze opdracht is gesloten


Deel deze opdracht
  


Opdracht omschrijving

Het team bestaat uit leuke en enthousiaste collega’s die nauw met elkaar samenwerken en waar humor belangrijk is. De organisatie zit in een transitiefase en 2024 is een heel belangrijk jaar voor iedereen in de organisatie. Er wordt gewerkt aan de ontvlechting van de werkmaatschappij 8KTD en de opbouw van beide gemeenten.

Wij zoeken binnen team ruimte een ervaren projectleider die complexe ruimtelijke projecten succesvol en enthousiast begeleid en zorgt voor resultaat. Je bent inspirerend en zoekt naar oplossingen maar je bent ook duidelijk over wat wel en niet kan. Je werkt projectmatig en je bent een sparringpartner voor collega’s en bestuur.

Deze functie is ingeschaald in schaal 11 cao SGO.


Verantwoordelijkheden

De projectleider die wij zoeken is verantwoordelijk voor het integrale projectresultaat inclusief voortgang, budgetbewaking, communicatie en risicomanagement. Je werkt aan meerdere projecten en zorgt voor regelmatig overleg met de leden van de projectgroepen.

Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor alle in- en externe stakeholders en heb je oog voor de verschillende belangen. Je bereidt de bestuurlijke besluitvorming voor en je draagt bij aan het professionaliseren van het projectmatig werken in onze organisatie.

Je wordt enthousiast van een dynamisch werkveld. Je bent een goede onderhandelaar die onze belangen goed behartigd. Je bent flexibel en hebt aantoonbaar ervaring met burgerparticipatie en omgevingsmanagement. Je ziet kansen, kunt verbinden en houdt overzicht


Beschikbaarheid

De kandidaat is inzetbaar vanaf 22 juli 2024 tot en met 31 december 2024 voor 8 - 24 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend. De opdracht is voor 8 - 24 uur per week. Opdrachtgever heeft de bevoegdheid om gedurende de looptijd van de overeenkomst de inzet te verhogen tot maximaal 36 uren per week waarbij het uurtarief ongewijzigd zal blijven, tenzij partijen bij urenuitbreiding een lager uurtarief overeenkomen vanwege de verhoging van de inzet. Een hoger uurtarief is uiteraard niet mogelijk. Deze urenuitbreiding is optioneel, opdrachtnemer kan hier geen rechten aan ontlenen. Uitbreiding geschiedt in overleg met opdrachtnemer en wordt indien van toepassing nader schriftelijk vastgelegd. Bij inschrijving dient u uit te gaan van het minimaal aantal uren per week. De opdracht is verkort uitgezet in verband met het zo spoedig mogelijk invullen van de functie. De gesprekken vinden plaats op donderdag 18 juli 2024. We vragen hier rekening mee te houden.


Kwaliteit (eisen)

U voegt een cv van maximaal 3 pagina's A4 toe.

U voegt een motivatiebrief van de kandidaat van maximaal 2 pagina's A4 toe.

De kandidaat heeft minimaal een afgeronde Hbo-opleiding in passend vakgebied (gebiedsontwikkelingen).

Werkervaring in het vakgebied is een vereiste.

Kandidaat is in het bezit van een geldige VOG (maximaal 3 maanden oud en relevant voor de functie) ofwel bereid deze aan te vragen.


Prijs (eisen)

Maximaal: € 125,00

Inclusief alle kosten, exclusief BTW.

Gunningscriteria

Sortering
Beste prijs-kwaliteitsverhouding
Gewicht van prijs : 25 %
Gewicht van kwaliteit : 75 %
Uitleg gunningscriteria

Op basis van de economisch meest voordelige inschrijving (EMVI) wordt de top van kandidaten samengesteld. Op basis van de gespreksresultaten wordt één kandidaat geselecteerd. In het geval er uit de gesprekken geen geschikte kandidaat naar voren komt, worden de volgende CV's beoordeeld; zonodig te herhalen tot de selectie is voltooid.

De EMVI komt als volgt tot stand:

prijs score = 100 - ( ( uw prijs - laagste prijs ) * ( 100 / ( hoogste prijs - laagste prijs ) ) )
kwaliteit score = behaalde kwaliteitspercentage
totaal score = ( prijs score * prijs weging ) + ( kwaliteit score * kwaliteit weging )


Gunningscriteria (wensen)

40 %

De kandidaat is politiek sensitief, bewust van de omgeving waarbinnen er geopereerd wordt en is in staat om zelfstandig te werken.

40 %

De kandidaat heeft aantoonbare werkervaring bij een gemeente.

20 %

De kandidaat heeft een positieve houding ten opzichte van de Friese taal waarbij beheersing van de Friese taal een pré is.


Het interview

Beschrijving (uitleg)

Als Inschrijver in de top 2 is geëindigd, ontvangt inschrijver een uitnodiging voor het interview. Tijdens het interview wordt een verificatie gedaan op basis van de aangeboden offerte. Als de verificatie positief is wordt de kandidaat beoordeeld op basis van criteria. De criteria zijn hieronder te raadplegen ter voorbereiding op het interview. Bij de terugkoppeling op de offertes (gunningsbeslissing) worden de resultaten bekendgemaakt in deze applicatie.

Indien er geen klik is, of de kandidaten niet voldoen, houdt de opdrachtgever zich het recht voor om in gesprek te gaan met de kandidaten op plek ​3 en 4.