Verkeerskundig adviseur

Logo met een grijze leeuw en een rode diagonale lijn over het woord "Amersfoort" in zwarte tekst.

Aanvraagnummer: 1694
Organisatie: Gemeente Amersfoort
Locatie: Gemeente Amersfoort
Uren per week: 32 per week
Tarief: €115 per uur
Regio: Utrecht
Startdatum: 03-06-2024
Optie tot verlenging: 2 x 6 maanden
Sluitingsdatum: 10-06-2024 17:00

LET OP! Deze opdracht is gesloten


Deel deze opdracht
  


Opdrachtomschrijving

Amersfoort is als stad volop in ontwikkeling. Met eenverstedelijkingsambitie van 10.000-14.000 woningen richting 2040 groeit de stadhard. Deze groei vindt voornamelijk binnenstedelijk plaats. Door het groteaantal projecten dat loopt, en de gewenste snelheid in realisatie, zijn we opzoek naar uitbreiding van ons team Mobiliteit.

De werkzaamheden vallen grofweg in drie typen werkzaamheden uiteen:
  • Het grootste deel van werkzaamheden betreft het werk als wijkverkeerskundige en je hebt verkeerskundige inbreng in integrale projectteams. Als wijkverkeerskundige ben je het eerste aanspreekpunt voor burgers,belangenverenigingen, bedrijven en andere organisaties.
  • Verkeerskundige inbreng in integrale projectteams leveren. In de integrale projectteams werk je samen met collega's van andere disciplines en zorg jij (onderandere herinrichtingsprojecten) voor advisering oververkeersveiligheid/-ontsluiting, parkeren en de (nieuwe) weginrichting/de aansluitingop de bestaande omgeving.
  • De gemeente Amersfoortwerkt aan een mobiliteitstransitie, het STOMP principe heeft hier een belangrijke rol in. Je levert een bijdrage aan het onderdeel lopen binnen de mobiliteitstransitie.
De invulling van deze opdracht betreft een warme stoel in verband met contracteinde. In verband met de overgang naar een ander inhuursysteem is de einddatum van deze opdracht 28 februari 2025.

LET OP!

In het kader van gelijke kansen en het voorkomen van manipulatieve inschrijvingen, waarbij een inschrijver veel verschillende cv’s indient en zo kan sturen op wie in de top komen, mag een inschrijver maximaal 2 offertes/kandidaten aanbieden.

Urenregistratie/facturatie

De gewerkte uren dienen te worden geregistreerd via de inhuurdesk van de Gemeente Amersfoort en na akkoord van de inhurende manager kan er via Mijn inhuurdesk op Gemeenteamersfoorthuurtin.nl een factuur digitaal worden verzonden aan de gemeente. Dit zorgt voor een snelle financiële afhandeling van uw facturen.


Kandidaatomschrijving

Je hebt HBO werk-/denkniveau met een relevante (ver.keerstechnische) opleiding en je bent een deskundigeen prettige gesprekspartner voor collega's, inwoners en externe partijen. Jecommuniceert mondeling en schriftelijk goed en je beschikt over een gezondedosis overtuigingskracht. Je voelt je thuis in complexe opgaven en je denkt inkansen. In je advisering heb je oog voor de korte, de middellange en de langetermijn. Je bent flexibel en proactief in je advisering. Samenwerking enintegraliteit zijn voor jou kernwaarde.


Eisen

Ervaring bij een grote (100.000+) gemeente
De kandidaat dient minimaal 10 jaar ervaring bij een 100.000+ gemeente te hebben.

Gunningscriteria

Weging prijsdeel: 30 %


Motivatiebrief
Bij deze opdracht wordt om een motivatiebrief gevraagd. Deze weegt mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze motivatiebrief wordt beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.
  • Ervaring als wijkverkeerskundige
  • Ervaring met verkeerskundige inbreng in integrale projecten
  • Mondelinge en schriftelijke communicatie

Weging: 15 %


Ervaring met werken in multidisciplinaire teams
Kandidaat dient aantoonbare ervaring te hebben in het werken binnen multidisciplinaire teams.
Weging: 15 %


Ervaring met mobilieitstransitie en specifiek het onderdeel lopen
Kandidaat dient aantoonbare ervaring te hebben met het mobiliteitstransitie volgens het STOMP principe en meer specifiek met het onderdeel lopen.
Weging: 15 %


Interview
Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.
  • communicatieve vaardigheden
  • overtuigingskracht
  • blijk geven van de gevraagde ervaring

Weging: 25 %

Interviewplanning

De interviews zullen in week 26 worden gepland.