Beheerder/Projectleider Riolering & Water

Logo van wijdemeren, met gestileerde blauwe tekst met daaronder groene en aqua abstracte watervormen.

Aanvraagnummer: 1899
Organisatie: Gemeente Wijdemeren
Locatie: Wijdemeren
Uren per week: 32 tot 36 per week
Tarief: €105 per uur
Regio: Noord-Holland
Startdatum: Zo snel mogelijk
Optie tot verlenging: 4 maal 6 maand(en)
Sluitingsdatum: 12-06-2024 09:00

LET OP! Deze opdracht is gesloten


Deel deze opdracht
  


Organisatie

Wij zijn #WijvanWijdemeren! Met ongeveer 200 mensen zetten wij ons in voor ruim 25.000 inwoners. We zijn een uitdagende werkgever die continue in ontwikkeling is. Kenmerkend zijn de prettige informele werksfeer, de korte lijnen en de diverse ontwikkelingsmogelijkheden. Omdat we relatief klein zijn, weten collega’s elkaar snel te vinden en kun je nog echt een verschil maken. Ook schakel je regelmatig tussen diverse rollen. Zo organiseer, adviseer én voer je vaak ook uit. Het verder ontwikkelen van onze organisatie staat de komende jaren bij ons centraal. Ons doel? Binnen de mogelijkheden zo goed mogelijk aansluiten bij de behoeften van onze inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties. Onze kernwaarden zijn: eigenaarschap, eigentijds en vernieuwend, inclusief, benaderbaar en professioneel.

Wijdemeren is een schitterende groene gemeente in Gooi & Vecht tussen Amsterdam en Utrecht. De dorpen die samen de gemeente vormen, liggen tussen prachtige wateren en ongeëvenaard natuurschoon waaronder de Loosdrechtse Plassen. De combinatie van natuur en kleine dorpen dichtbij de Randstad geeft precies weer hoe het werken bij ons is: afwisselend!


Opdracht

Als beheerder ga je aan de slag om het areaal op orde te brengen. Het adviseren van de projectleiders van integrale projecten binnen de gemeente. De beheerder treedt tevens op als opdrachtgever van externe partijen zoals adviesbureaus en aannemers. Daarbij dient o.m. duidelijk te zijn voor welk type opdrachten de beheerder en voor welk type opdrachten de projectleider verantwoordelijk is. Tevens heb je naast je rol ook 2 collega’s areaalbeheerder waarbij je de begeleiding verzorgt en als 1 ste aanspreekpunt fungeert. Als projectleider zelfstandig uitvoeren bij riool projecten van voorbereiding, (eventueel) uitvoering tot overdracht naar beheer organisatie.


Vereisten


/ knock-outcriteria

1. Een aantoonbare afgeronde opleiding op minimaal hbo niveau;
2. Een maximum uurtarief van € 105,- exclusief BTW/inclusief reiskosten woon-werkverkeer en fee Flextender;
3. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 6 jaar als Projectleider Riolering en Water bij een gemeentelijke instelling;


Gunningscriteria (weging)

4. Aantoonbare werkervaring met het inhuren van adviesbureaus bij de voorbereiding van rioleringsprojecten (benoem dit duidelijk in het cv); (35 punten);
5. Aantoonbare werkervaring met civieltechnische trajecten vanaf initiatief fase tot realisatie fase (dit dient duidelijk in het CV naar voren te komen) (30 punten);
6. Een afgeronde opleiding op hbo bachelor niveau op het gebied van civiele techniek (10 punten);
7. Aantoonbare werkervaring op het gebied van Riolering en Water (25 punten).

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan het bovengenoemde profiel voldoet.


Benodigd aantal professionals

1.


CV-eisen

Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.


Werkdagen

De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: maandag tot donderdag.

De gemeente Wijdemeren hanteert hybride werken als formele werkvorm. Richtlijn hierbij is een verdeling van 50/50 betreffende thuiswerken en op kantoor werken. Echter voor inhuur wordt er verwacht dat ze elke dag fysiek aanwezig zijn op kantoor, wordt van inschrijver verwacht dat hij daartoe bereid is en haar/zijn agenda voldoende flexibel is.


Planning

De gesprekken bij de gemeente Wijdemeren zijn gepland in week 25. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op donderdag 13 juni 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.