Beleidsadviseur onderwijshuisvesting

Logo van Gemeente De Bilt, met gestileerde groene tekst en een afbeelding van een groene boom met een gele cirkel erachter.

Aanvraagnummer: 976
Organisatie: Gemeente de Bilt
Locatie: Bilthoven
Uren per week: 32 tot 36 per week
Tarief: €115 per uur
Duur van de opdracht: 4 maanden
Regio: Utrecht
Startdatum: Zo snel mogelijk
Optie tot verlenging: Mogelijk, maar nog niet bekend
Sluitingsdatum: 29-04-2024 09:00

LET OP! Deze opdracht is gesloten.


Deel deze opdracht


Organisatie
Het is goed werken voor de inwoners, organisaties en bedrijven in de zes dorpen die samen onze gemeente vormen. We weten dat we elkaar nodig hebben om de gemeente De Bilt leefbaarder, groener, duurzamer en ondernemender te maken. Om het voor de 42.000 mensen nog fijner te maken om hier te wonen, te werken en te recreëren. Mensenwerk dus. Onze ongeveer 250 medewerkers laten zich elke dag weer inspireren door de wensen en ontwikkelingen in Bilthoven, De Bilt, Groenekan, Maartensdijk, Hollandsche Rading en Westbroek. Steeds vaker werken wij binnen een netwerk van inwoners en bedrijven, dat zelf zaken voor elkaar kan krijgen. Mensen, middelen en technieken slim aan elkaar knopen: dat is onze kracht. Door meer en betere samenwerking binnen de organisatie en met externe partners: dat is de werkelijke innovatie in onze manier van werken.

Meer informatie vindt u op de pagina Onze organisatie .

Opdracht
Werkzaamheden op het gebied van onderwijshuisvesting tot er een nieuwe vaste medewerker gestart is. Taken die in deze periode moeten uitgevoerd moeten worden zijn onder andere het IHP voor besluitvorming voorleggen aan de raad in juni, het concept OHP 2025 definitief maken en voorleggen aan college en het oppakken van de lopende projecten uit het OHP 2024.

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
3. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo-bachelor niveau; (15 punten)
4. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als beleidsadviseur binnen het Sociaal Domein; (30 punten)
5. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar op het gebied van onderwijshuisvesting binnen een gemeente; (25 punten)
6. Uurtarief maximaal €115,- exclusief BTW / inclusief reiskosten en fee Flextender; (10 punten)
7. Uiterlijk beschikbaar per 1 mei 2024 minimaal 32 uur per week. (20 punten)

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre jij / de door jou aangeboden kandidaat aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring als beleidsadviseur binnen het Sociaal Domein;
2. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van onderwijshuisvesting binnen een gemeente;

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 10A. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Benodigd aantal professionals
1

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr
Is hybride werken mogelijk: ja maar in ieder geval maandag aanwezig op kantoor

Planning
De gesprekken bij de gemeente worden in overleg met de kandidaten gepland. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op dinsdag 30 april 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Overige informatie

  • De gemeente vraagt om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
  • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).

De gemeente vraagt van de opdrachtnemer bij het contract onder leiding en toezicht dat ze gebruik maken van een G-rekening. (Bij NEN-gecertificeerde ondernemingen 25% en bij niet NEN-gecertificeerde ondernemingen 55%).