Bouwkundig Adviseur/ Projectleider Toegankelijkheid

Logo van gemeente zoetermeer met een gestileerd blauw boompictogram boven de tekst "gemeente zoetermeer" in grijs.

Aanvraagnummer: 1160
Organisatie: Gemeente Zoetermeer
Locatie: Zoetermeer
Uren per week: 16 per week
Tarief: Geen maximum
Duur van de opdracht: 12 maanden
Regio: Zuid-Holland
Startdatum: Zo snel mogelijk
Optie tot verlenging: 2 maal 6 maand(en)
Sluitingsdatum: 15-05-2024 09:00

LET OP! Deze opdracht is gesloten.


Deel deze opdracht


Organisatie

Iedereen die bij de gemeente werkt, bouwt direct of indirect en uit volle overtuiging mee aan Zoetermeer. Door heldere keuzes te maken, verbindingen te leggen en uit te gaan van ieders eigen kracht zien we de stad mooier en beter worden. We zijn trots op het resultaat van vandaag en bouwen aan de resultaten van morgen.

Samen, open, flexibel en lerend creëren we oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Groot en klein, voor de stad en de mensen, voor nu en de toekomst We zien mogelijkheden, benutten kansen en maken ruimte voor ideeën en initiatief. Met hart voor de stad samen bouwen aan het Zoetermeer van vandaag én morgen. Dat is de misse waar wij voor gaan!

Opdracht

Het is de ambitie van de gemeente Zoetermeer om al haar vastgoed optimaal toegankelijk te maken met als doel het bijdragen aan een inclusieve gemeenschap. Het team is momenteel op zoek naar een dynamische en gemotiveerde bouwkundig adviseur met ervaring in projectmanagement, coördinatie van werkzaamheden en het rapporteren van de voortgang. Wij hechten veel waarde aan een affiniteit met de fysieke toegankelijkheid van gebouwen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het planmatige verbeteren van de toegankelijkheid van ons gemeentelijk vastgoed.

Vereisten / knock-out criteria

1. De aangeboden kandidaat heeft in de afgelopen 6 maanden niet 3 overeenkomsten met een totale duur van 24 maanden gehad bij de opdrachtgever. (Dit criterium is niet van toepassing op kandidaten die een vast dienstverband hebben bij de uitlenende partij.)
2. Minimaal een afgeronde hbo bachelor opleiding in de richting van Bouwkunde
3. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring binnen een gemeentelijke organisatie als bouwkundig adviseur of projectleider.

Gunningscriteria te boordelen door Flextender

4. Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 3 jaar als projectleider van bouwkundige projecten voor projecten gericht op toegankelijkheid, duidelijk vermeld in het cv middels een aparte toelichting (30 punten);
5. Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 6 jaar met het beheren van aanbestedingstrajecten binnen de vastgoedsector. duidelijk in het cv worden aangegeven, met een uitgebreide toelichting (30 punten);
6. Aantoonbare werkervaring met het effectief communiceren met een breed scala aan belanghebbenden bij projectmanagement. Waaronder zowel het klantcontact als het rapporteren aan de (bestuurlijk) opdrachtgever. Zorg voor een duidelijke uiteenzetting van deze vaardigheden in het cv (30 punten);
7. Aantoonbare kennis en werkervaring in het begeleiden van trajecten voor het aanvragen van Omgevingsvergunningen, duidelijk toegelicht in het cv (10 punten).

Benodigd aantal professionals:

1.

CV-eisen

Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen

De opdracht wordt uitgevoerd op de volgende werkdagen: maandag t/m vrijdag

Planning

De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op maandag 27 mei 2024 van 09:00 uur tot 12:00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op woensdag 22 mei 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Overige informatie

  • Een Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) is een vereiste.