Medewerker belastingen/ invordering

Logo van "De Connectie" met een gestileerd groen en blauw rond pictogram naast de bedrijfsnaam in grijze tekst.

Aanvraagnummer: 1318
Organisatie: De Connectie
Locatie: Arnhem
Uren per week: 36
Tarief: €60,00 per uur
Duur van de opdracht: 7 maanden
Regio: Gelderland
Startdatum: 27-05-2024
Optie tot verlenging: Ja, maximaal 1 jaar
Sluitingsdatum: 16-05-2024 10:00

LET OP! Deze opdracht is gesloten.


Deel deze opdracht


Opdracht omschrijving

Wil jij werken bij een organisatie met een collegiale werksfeer, waar je je kunt ontwikkelen en we je graag inzetten op jouw kwaliteiten? Dan is De Connectie op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar MEDEWERKERS BELASTINGEN / INVORDERING

Wat ga je doen bij invordering? (1 FTE)
Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de dat de belastinggelden geïnd worden. Je treft betalingsregelingen, je verwerkt gegevens en onderzoekt verhaalsmogelijkheden.  Je bent verantwoordelijk voor een goede dienstverlening zowel digitaal als telefonisch en zorgt voor tevreden inwoners door ze te helpen met een passende een oplossing.  Je werkt hierbij vanuit de wettelijke kaders.

Wat ga je doen bij Belastingen? (1 FTE)
Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de alle gegevens om belasting te kunnen heffen op orde zijn. Als de aanslagen zijn verstuurd behandel je de binnengekomen reacties.  Je bent verantwoordelijk voor een goede dienstverlening zowel digitaal als telefonisch en zorgt voor tevreden inwoners door ze te helpen bij hun vragen.  Je werkt hierbij vanuit wettelijke kaders.

Verantwoordelijkheden

Dit vind je leuk om te doen
- Je vindt het leuk om telefonisch contact te hebben met klanten.
- Je werkt volgens een planning en kan goed omgaan met halen van deadlines.
- Je bent leergierig en werkt graag samen.
- Je vindt het leuk om problemen op te lossen en te werken binnen wettelijke kaders.

Dit ben jij!
- Minimaal een MBO werk- en denkniveau;
- Bent digitaal vaardig en maakt je applicaties snel eigen.
- Bent flexibel en wilt jezelf ontwikkelen.
- Zet een stapje extra als het nodig is.
- Staat stevig in je schoenen en beschikt over een gezonde dosis humor.
- Hebt kennis van de invorderingswet 1990 en het publiekrechtelijke invorderproces / of hebt kennis van lokale heffingen en de bezwaarafhandeling.

Beschikbaarheid

De kandidaat is inzetbaar vanaf ZSM tot en met eind 2024 beschikbaar voor 32-36 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Overige eisen

Eis 1. U voegt een cv van maximaal 7 pagina's A4 toe waarin wensen en eisen juist naar voren komen. Geef hierin ook aan voor welke functie uw kandidaat in aanmerking wenst te komen of dat kandidaat voor beiden meegenomen wenst te worden.
Eis 2. Opleiding Kandidaat heeft minimaal een afgeronde MBO4 opleiding in een relevante richting óf (indien geen diploma) minimaal 2 jaar relevante werkervaring. Als kandidaat wél een afgeronde relevante MBO4 opleiding heeft, volstaat minimaal 1 jaar relevante werkervaring
Eis 3. Vereiste (gedragscompetenties) en vaardigheden: Kandidaat heeft aantoonbare ervaring binnen het gebied van lokale belastingen
Eis 4. Akkoordverklaring: De Connectie maakt gebruik van een broker. Bij een inzet zal de contractuele afhandeling door onze broker Headfirst worden gedaan. Tevens verloopt het facturatieproces ook via deze broker. Eventuele vragen hierover kunnen wij ten tijde van de gunning beantwoorden. Kijk voor algemene voorwaarden van Headfirst op de website: www.headfirst.nl.
Inzetten ZZP'er  Voor deze aanvraag is het inzetten van een ZZP'er helaas niet geschikt conform Wet DBA - Het zijn functies onder direct leiding en toezicht waardoor ZZP'ers helaas niet kunnen meedingen naar deze opdracht.  De leverancier verklaart hierbij dat de aangeboden kandidaat geen ZZP'er is en direct in loondienst is van het desbetreffende bureau.

Gunningscriteria

Beste prijs-kwaliteitsverhouding
Gewicht van prijs : 40 %
Gewicht van kwaliteit : 60 %

Top

Op basis van de beste kwaliteit-prijsverhouding (BKPV) wordt de top van kandidaten samengesteld. Op basis van de gespreksresultaten wordt één kandidaat geselecteerd. In het geval er uit de gesprekken geen geschikte kandidaat naar voren komt, worden de volgende CV's beoordeeld; zonodig te herhalen tot de selectie is voltooid.

De BKPV komt als volgt tot stand:

prijs score = ( 1 - ( ( uw prijs - laagste prijs ) / laagste prijs ) ) * 100 , maar nooit lager dan 0
kwaliteit score = behaalde kwaliteitspercentage
totaal score = ( prijs score * prijs weging ) + ( kwaliteit score * kwaliteit weging )

Gunningscriteria Kwaliteit

35 %
Wens 1. Kandidaat heeft eerdere ervaring opgedaan als Medewerker Invordering/Belastingen of aanverwante functie
35 %
Wens 2. Kandidaat heeft aantoonbare kennis van wet en regelgeving binnen belastingen
30 %
Wens 3. Kandidaat heeft relevante en aantoonbare ervaring opgedaan met Gouw Belastingen Software (Pré) (Integraal belastingsysteem voor gemeenten, waterschappen, samenwerkingsverbanden en bronhouders van de WOZ)

Gunningscriterium Prijs

Maximaal: € 60,00
Inclusief alle kosten, exclusief BTW.

Competenties te toetsen in interviewfase

Competenties / vaardigheden hoeven niet benoemd te worden in het CV maar dienen middels concrete voorbeelden duidelijk uit te komen tijdens het verificatiegesprek. Wanneer blijkt dat tijdens het verificatiegesprek de kandidaat niet over de gevraagde competenties / vaardigheden beschikt, zal dit leiden tot uitsluiting van de offerte.

Interviewfase

De interviews zullen plaatsvinden in week 20 en/of 21 fysiek op locatie of via MS Teams. U wordt hierover tijdens de uitnodiging over geïnformeerd.

Uitsluitend de externen die na een schriftelijke beoordeling van de offertes in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zullen worden uitgenodigd voor een interview.

Indien na de schriftelijke beoordeling van de offertes blijkt dat er meer dan drie externen in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zal de score op (sub)gunningcriterium kwaliteit van doorslaggevende betekenis zijn in het bepalen van de definitieve rangorde.

Indien ook in dat geval meer dan drie externen in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zal het (sub)gunningcriterium prijs van doorslaggevende betekenis zijn in het bepalen van de definitieve rangorde.

Indien ook in dat geval meer dan drie externen in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zullen alle betrokken externen worden uitgenodigd voor een interview.