Medior / Senior Vergunningverlener Bouw

Logo van Omgevingsdienst Regio Arnhem met een abstract ontwerp met blauwe en groene rondingen boven een bruine vorm en bedrijfsnaam in zwarte tekst.

Aanvraagnummer: 2025
Organisatie: Omgevingsdienst Regio Arnhem
Locatie: ODRA
Uren per week: 24
Tarief: € 95 per uur
Regio: Gelderland
Startdatum: 19-06-2024
Optie tot verlenging: 6 maanden
Sluitingsdatum: 20-06-2024 23:59

LET OP! Deze opdracht is gesloten


Deel deze opdracht
  


Opdracht omschrijving

Voor de afdeling Advies en Toetsing Bouw zoekt Omgevingsdienst Regio Arnhem een Vergunningverlener Bouw voor de tijdelijke versterking van het team

Als Vergunningverlener Bouw heb je 'Never a dull moment!' Je bent een spin in het web voor bewoners, aannemers en bedrijven. Hoe je werkdag er uit kan zien? Aan het begin van je werkdag kom je vanaf deze zomer binnen in ons spiksplinternieuwe kantoor in hartje Arnhem. Na een kop koffie (of thee) te hebben gehaald, doe je de dagstart met je team. Wat staat er deze week op de planning en hoe kunnen we elkaar helpen? Je duikt je mailbox in en beantwoordt wat mailtjes; zo stelt een bewoner je de vraag of hij toch niet iets mag afwijken van het bestemmingsplan. Daarna ga je in overleg met bewoners, op de plek waar zij hun droom willen realiseren. Je bespreekt met hen hoe de aanvraag voor de vergunning er uit dient te zien. Ook voor deze bewoners ben je een gids in het oerwoud aan wet- en regelgeving. Weer terug op je plek, ga je in gesprek met in- en externe specialisten over het oplossen van knelpunten in een grotere aanvraag. Zo maak je mogelijk wat onmogelijk lijkt. Tenslotte sluit je aan bij een overleg met interne juristen over een complexe kwestie.

Spreekt een ochtend/dag als dit jou aan? Wij zoeken een ervaren Vergunningverlener Bouw die op zoek is naar een uitdagende werkomgeving en gewend is om op diverse niveaus gevraagd én ongevraagd advies te geven, altijd op weg naar een passende oplossing.


Verantwoordelijkheden

Wat je gaat doen

Als vergunningverlener bouw ben je verantwoordelijk voor het hele traject van vergunningen en meldingen. Dus vanaf het moment van indienen tot en met de verlening of wijziging. Je bewaakt de voortgang en de kwaliteit en je zorgt voor afstemming met de betrokken partijen. Dat is nog niet alles. Want als vergunningverlener zit je ook in diverse werk- en projectgroepen van ODRA. Zowel intern als van onze partners. Hierin help je om de processen en kwaliteit te verbeteren. Je bent verantwoordelijk voor één centraal doel: een veilige, duurzame en gezonde leefomgeving.

Wat je kunt en kent

Je hebt…

  • mbo+/ hbo werk- en denkniveau
  • Je hebt een afgeronde opleiding op mbo of hbo niveau richting bouwkunde of juridisch.
  • minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in een overheidsomgeving
  • een achtergrond in het ruimtelijke/veiligheidsdomein.

Je bent een…

  • stressbestendige probleemoplosser die graag samenwerkt
  • collega die anderen meeneemt en inspireert in de dynamiek van zijn/ haar werk
  • collega die verbindend werkt, zowel intern als extern
  • 'snelle leerling'
  • kei in communiceren
  • enthousiaste en fijne collega


Meer weten over ODRA?
Neem dan een kijkje op onze website . Voor meer informatie over de opdracht, neem contact op met Sherwin Zandwijken (Teamleider Advies en Toetsing Bouw), via 06-52015041.


Beschikbaarheid

De kandidaat is inzetbaar vanaf 19 juni 2024 tot en met 11 december 2024. voor 24 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel met 6 maanden worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.


Overige eisen

U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe. U dient gebruik te maken van het bijgevoegde template en alle gevraagde onderdelen in te vullen.

conform opdrachtomschrijving en profiel

conform opdrachtomschrijving en profiel


Gunningscriteria

Sortering
Beste prijs-kwaliteitsverhouding
Gewicht van prijs : 50 %
Gewicht van kwaliteit : 50 %
Uitleg gunningscriteria

Top

Op basis van de beste kwaliteit-prijsverhouding (BKPV) wordt de top van kandidaten samengesteld. Op basis van de gespreksresultaten wordt één kandidaat geselecteerd. In het geval er uit de gesprekken geen geschikte kandidaat naar voren komt, worden de volgende CV's beoordeeld; zonodig te herhalen tot de selectie is voltooid.

De BKPV komt als volgt tot stand:

prijs score = ( 1 - ( ( uw prijs - laagste prijs ) / laagste prijs ) ) * 100 , maar nooit lager dan 0
kwaliteit score = behaalde kwaliteitspercentage
totaal score = ( prijs score * prijs weging ) + ( kwaliteit score * kwaliteit weging )


Gunningscriteria Kwaliteit

40 %

conform opdrachtomschrijving en profiel

40 %

conform opdrachtomschrijving en profiel

20 %

conform opdrachtomschrijving en profiel


Gunningscriterium Prijs

Maximaal: € 95,00

Inclusief alle kosten, exclusief BTW.

Competenties te toetsen in interviewfase

Beschrijving (uitleg)

1.


Interviewfase

Beschrijving (uitleg)

Uitsluitend de Externen die na een schriftelijke beoordeling van de Offertes in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zullen worden uitgenodigd voor een interview.

Indien na de schriftelijke beoordeling van de Offertes blijkt dat er meer dan drie Externen in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zal de score op (sub)gunningcriterium kwaliteit van doorslaggevende betekenis zijn in het bepalen van de definitieve rangorde.

Indien ook in dat geval meer dan drie Externen in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zal het (sub)gunningcriterium prijs van doorslaggevende betekenis zijn in het bepalen van de definitieve rangorde.

Indien ook in dat geval meer dan drie Externen in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zullen alle betrokken Externen worden uitgenodigd voor een interview.

De selectie vindt plaats op 21 juni 2026 en de interviews in de ochtend van 28 juni 2026.
Gelieve hier rekening mee te houden. Er is contact met een voorkeurskandidaat maar er zijn meerder openingen.