Applicatiebeheerder WOZ

Logo van belastingsamenwerking gouwe-rijnland met een blauw rond embleem naast de naam in blauwe tekst.

Aanvraagnummer: 1257
Organisatie: Belastingsamenwerking Gouwe-Rijnland
Locatie: Belastingsamenwerking Gouwe-Rijnland
Uren per week: 36
Tarief: Geen maximum
Regio: Zuid-Holland
Startdatum: 01-07-2024
Optie tot verlenging: 3 x 3 maanden
Sluitingsdatum: 17-05-2024 23:59

LET OP! Deze opdracht is gesloten


Deel deze opdracht
  


Opdracht omschrijving

Algemeen

De Belastingsamenwerking Gouwe-Rijnland (BSGR) is een samenwerkingsverband op het gebied van belastingen tussen het Hoogheemraadschap van Rijnland en de gemeentes: Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Velsen, Voorschoten, Waddinxveen, Wassenaar en Zoeterwoude. Wij leggen voor deze deelnemers de belastingaanslagen op en zorgen ervoor dat deze betaald worden. Ook waarderen wij het onroerend goed in de aangesloten gemeentes. De BSGR is een professionele, informele organisatie met korte lijnen en een goede sfeer.

Applicatiebeheer

Afdeling applicatiebeheer is onderdeel van de afdeling Bedrijfsvoering. Deze afdeling biedt ondersteuning aan de organisatie op het gebied van applicaties en processen. De BSGR is op zoek naar applicatiebeheerders voor het bieden van ondersteuning bij de uitvoering van verschillende werkzaamheden.
Referenties De Inschrijver dient minimaal twee referenties op te geven van een met BSGR vergelijkbare publieke organisatie (gemeente, gemeentelijk samenwerkingsverband, waterschap of vergelijkbaar). Inschrijvers die ervaring hebben in een gemeentelijk samenwerkingsverband met daarin een waterschap hebben onze voorkeur. De BSGR behoudt zich daarnaast het recht voor navraag te doen naar de prestaties en de kwaliteit van de Inschrijver.

Verantwoordelijkheden

Als applicatiebeheerder WOZ bestaan jouw werkzaamheden rondom het WOZ proces (berichtenverkeer LV WOZ en Key2Waarderen) uit het be heer en bieden van ondersteuning bij de volgende applicaties:

- Centric: - Centric Belastingen
-
Key2Belastingen
-
Key2Percelen
-
Key2Waarderen
-
Key2WOZ (inclusief beheer LVWOZ bronhouders en afnemers) - Bakerware: verschillende portalen waaronder medewerkersportaal
-
Vyzyr: Rapportages Jouw werkzaamheden bestaan uit:
 • het beheer voor het berichtenverkeer LVWOZ (bronhouders / afnemers / confrontatie) en
 • Kadaster ondersteuning bieden bij de implementatie nieuwe functionaliteiten ondersteunende werkzaamheden bij vraagstukken vanuit de organisatie ondersteunende werkzaamheden voor o.a. de volgende processen:
  -
  Kadastrale mutatieverwerking
  -
  BAG mutatieverwerking

  Beschikbaarheid

  De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 juli 2024 tot en met30 september voor 36 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

  Kwaliteit (eisen)

  Je voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe.
  Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie en met bovengenoemde applicaties.
  Je hebt SQL ervaring.
  Je hebt analytisch vermogen om beheer adequaat uit te kunnen voeren en processen te optimaliseren.

  Prijs (eisen)

  Maximaal: € 110,00
  Inclusief alle kosten, exclusief BTW.

  Gunningscriteria

  Beste prijs-kwaliteitsverhouding
  Gewicht van prijs : 40 %
  Gewicht van kwaliteit : 60 %

  Op basis van de economisch meest voordelige inschrijving (EMVI) wordt de top van kandidaten samengesteld. Op basis van de gespreksresultaten wordt één kandidaat geselecteerd. In het geval er uit de gesprekken geen geschikte kandidaat naar voren komt, worden de volgende CV's beoordeeld; zonodig te herhalen tot de selectie is voltooid.

  De EMVI komt als volgt tot stand:

  prijs score = 100 - ( ( uw prijs - laagste prijs ) * ( 100 / ( hoogste prijs - laagste prijs ) ) )
  kwaliteit score = behaalde kwaliteitspercentage
  totaal score = ( prijs score * prijs weging ) + ( kwaliteit score * kwaliteit weging )

  Gunningscriteria (wensen)

  40 %
  Prijs
  20 %
  Referenties en werkervaring
  20 %
  Kennis van processen
  20 %
  Kennis van applicaties

  Het interview

  1. HBO werk- en denkniveau;
  2. Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie en met het werken van de in het profiel genoemde applicaties en werkzaamheden;
  3. Analytisch vermogen om werkzaamheden adequaat te kunnen uitvoeren en processen te innoveren en optimaliseren;
  4. Medewerker heeft SQL-kennis;
  5. Medewerker is nauwkeurig en heeft een proactieve, klantgerichte houding.

  Het interview

  Als Inschrijver in de top 3 is geëindigd, ontvangt inschrijver een uitnodiging voor het interview. Tijdens het interview wordt een verificatie gedaan op basis van de aangeboden offerte. Als de verificatie positief is wordt de kandidaat beoordeeld op basis van criteria. De criteria zijn hieronder te raadplegen ter voorbereiding op het interview. Bij de terugkoppeling op de offertes (gunningsbeslissing) worden de resultaten bekendgemaakt in deze applicatie.