Ervaren Medewerker Burgerzaken

Logo van gemeente zeist met een abstract ontwerp met blauwgroen strepen die een gestileerde 'z' vormen boven de tekst 'gemeente zeist.

Aanvraagnummer: 2012
Organisatie: Gemeente Zeist
Locatie: Zeist
Uren per week: 24 per week
Tarief: Geen maximum
Regio: Utrecht
Startdatum: 01-07-2024
Optie tot verlenging: Mogelijk, maar nog niet bekend
Sluitingsdatum: 14-06-2024 09:00

LET OP! Deze opdracht is gesloten


Deel deze opdracht
  


Organisatie


De gemeente Zeist is een moderne werkgever met medewerkers die betrokken en vooral zichzelf zijn. We werken op basis van onze kernwaarden ‘vertrouwen, kracht en nabijheid’. De werksfeer is open en prettig. Met zo’n 400 collega’s werken we voor en met ongeveer 60.000 inwoners. Daardoor is het niet te massaal, zijn de lijnen kort en de mogelijkheden groot. Onze cultuur is informeel, onze werkwijze integraal en interactief. Ontwikkeling is voortdurend vereist en belangrijk: als organisatie weten wat er in de samenleving speelt en daar flexibel op inspelen.

Als medewerker van de gemeente Zeist voel je je echt betrokken bij Zeist en haar inwoners. Er is veel te doen om onze gemeente nu en in de toekomst voor iedereen aantrekkelijk te houden. Samen met je collega’s werk je er continu aan om dat voor elkaar te krijgen. We staan met onze organisatie voor de uitdaging om de dienstverlening aan de inwoners, bedrijven en instanties van Zeist te blijven verbeteren. Dat doen we samen en daarbij richten we ons op onze klant. Sterker nog, we vertrekken vanuit de klant. In onze organisatie vormen we op een eigentijdse manier de schakel tussen politiek en burger.


Opdracht

Voor deze functie zoeken wij iemand met al ervaring met de werkzaamheden die verbonden zijn aan frontoffice en / of backoffice burgerzaken. Iemand die het vak burgerzaken al kent!
Het betreft o.a. de volgende werkzaamheden:

  • Verwerken van persoonsgegevens; registreren en muteren in de BRP
  • Behandelen van aanvragen huwelijk, partnerschap en omzetting
  • Opmaken van overlijdensakten, erkenningen, geboorten en het verwerken van echtscheidingen
  • Adresonderzoeken behandelen
  • Verzoeken optie en naturalisatie


Vereisten / knock-outcriteria

1. Afgeronde opleiding op hbo bachelor niveau;
2. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring als medewerker Burgerzaken bij een gemeente;
3. Aantoonbare werkervaring met verwerken van persoonsgegevens (registreren en muteren in BRP), opmaken (buitenlandse) aktes, adresonderzoeken en het behandelen van aanvragen huwelijk, partnerschap en omzetting (licht dit duidelijk toe in cv).


Gunningscriteria te beoordelen door Flextender (weging, totaal 100 punten)

5. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als medewerker Burgerzaken bij een gemeente (30 punten);
6. Minimaal 2 jaar werkervaring met het verwerken van persoonsgegevens, aktes, adresonderzoeken en huwelijksaanvragen binnen een gemeente (licht dit duidelijk toe in cv) (25 punten);
7. Aantoonbare werkervaring met iBurgerzaken (10 punten);
8. Een afgeronde cursus/opleiding basiskennis burgerzaken (15 punten);
9. Beschikbaar op dinsdagavond (20 punten).

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan het bovengenoemde profiel voldoet.


Functieschaal

Deze functie is ingedeeld in functieschaal 8 à 9. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.


Benodigd aantal professionals

1.


CV-eisen

Maximaal 3 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.


Werkdagen

De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: In overleg
Is hybride werken mogelijk: ja


Planning

De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op woensdag 19 juni 2024. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op dinsdag 18 juni 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.