P&O Medewerker

Logo van de Koninklijke Nederlandse Academie voor Kunsten en Wetenschappen (knaw) met een gestileerde gebouwillustratie met daaronder het acroniem "knaw".

Aanvraagnummer: 1735
Organisatie: KNAW - Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen
Locatie: KNAW
Uren per week: 28 per week
Tarief: Geen maximum
Regio: Zuid-Holland
Startdatum: Zo snel mogelijk
Optie tot verlenging: Mogelijk, maar nog niet bekend
Sluitingsdatum: 30-05-2024 09:00

LET OP! Deze opdracht is gesloten


Deel deze opdracht
  


Organisatie

De Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW) is het forum van en voor excellente wetenschappers. De KNAW is adviesorgaan van de regering en verantwoordelijk voor vijftien instituten die met hun onderzoek en collecties bij de (inter)nationale top horen. Zelfstandige onderdelen zijn De Jonge Akademie en de Akademie van Kunsten. Zie voor meer informatie www.knaw.nl .

Over het Rathenau Instituut
Het Rathenau Instituut onderzoekt de gevolgen die nieuwe technologieën kunnen hebben voor de samenleving. Ook organiseert het gesprekken hierover met burgers en wetenschappers. Op die manier kunnen die zich daarover een mening vormen. Ook geeft het Rathenau Instituut informatie aan ambtenaren en politici die de regels maken waaraan nieuwe technologieën moeten voldoen. Een andere taak van het Rathenau Instituut is het verzamelen van informatie over de Nederlandse wetenschap. Bij het Rathenau Instituut werken ongeveer 65 mensen. Het is onderdeel van de Koninklijke Nederlandse Academie van Wetenschappen (KNAW).

Over DANS
Bij DANS helpen we onderzoekers om hun onderzoeksgegevens beschikbaar te stellen voor nieuw wetenschappelijk onderzoek en controle. Dit betekent dat we niet alleen zorgen voor een veilige opslag van deze data, maar ook voor de organisatie, documentatie en het delen ervan. Door onze ondersteuning kunnen onderzoekers hun data gemakkelijk delen en hergebruiken, wat controle en herhaalbaarheid van wetenschappelijk onderzoek bevordert. Met meer dan 300.000 datasets, tientallen projecten in binnen- en buitenland, en zestig medewerkers behoort DANS tot de meest vooraanstaande digitale data-archieven (repositories) van Europa. Werken bij DANS betekent werken in een informele en internationale omgeving. Intern hanteren we dezelfde principes als bij onze dienstverlening: toegankelijk, betrouwbaar en vernieuwend. DANS is onderdeel van de Koninklijke Nederlandse Academie van Wetenschappen (KNAW).


Opdracht

In samenwerking met twee collega’s voer je de P&O taken uit voor twee instituten binnen de KNAW, locatie Den Haag. Als P&O medewerker bij het Rathenau Instituut en DANS speel je een essentiële rol in het beheer en de uitvoering van P&O-gerelateerde administratieve taken. Zo ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van arbeidsovereenkomsten, personele mutaties, contractverlengingen, functiewijzigingen etc. Je bent een vraagbaak voor medewerkers en leidinggevenden op het gebied van de cao, toepassing van regelingen, procedures en arbeidsvoorwaarden. Je legt makkelijk contact met collega’s en je kunt informatie op een heldere en duidelijke manier uitleggen.


Vereisten / knock-outcriteria

1. Afgeronde opleiding op minimaal mbo niveau 4;
2. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als administratief medewerker P&O
3. Aantoonbare werkervaring met personeelssystemen;


Gunningscriteria (weging)

4. Afgeronde opleiding op minimaal mbo niveau 4 in de richting van HRM; (35 punten)
5. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 7 jaar als administratief medewerker P&O (30 punten)
6. Aantoonbare werkervaring met Workforce; (20 punten)
7. Aantoonbare werkervaring met SuccessFactors. (15 punten)


Functieschaal

Deze functie is ingedeeld in functieschaal 7/8 CAO Nederlandse Universiteiten. Afhankelijk van de relevante ervaringsjaren. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.


Benodigd aantal professionals

1.


CV-eisen

Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.


Werkdagen

De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr. Dagen in overleg.


Planning

De gesprekken bij het Rathenau Instituut/Dans zijn gepland op woensdag 5 juni 2024 uur in de middag. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn ontvangen uiterlijk op dinsdag 4 juni 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.