Projectleider inrichten centraal secretariaat

Logo van Gemeente De Bilt, met gestileerde groene tekst en een afbeelding van een groene boom met een gele cirkel erachter.

Aanvraagnummer: 1334
Organisatie: Gemeente de Bilt
Locatie: Bilthoven
Uren per week: 16-24 per week
Tarief: €100 per uur
Duur van de opdracht: tot en met 31 december 2024
Regio: Utrecht
Startdatum: Zo snel mogelijk
Optie tot verlenging: Mogelijk, maar nog niet bekend
Sluitingsdatum: 14-05-2024 09:00

LET OP! Deze opdracht is gesloten.


Deel deze opdracht


Organisatie

Het is goed werken voor de inwoners, organisaties en bedrijven in de zes dorpen die samen onze gemeente vormen. We weten dat we elkaar nodig hebben om de gemeente De Bilt leefbaarder, groener, duurzamer en ondernemender te maken. Om het voor de 42.000 mensen nog fijner te maken om hier te wonen, te werken en te recreëren. Mensenwerk dus. Onze ongeveer 250 medewerkers laten zich elke dag weer inspireren door de wensen en ontwikkelingen in Bilthoven, De Bilt, Groenekan, Maartensdijk, Hollandsche Rading en Westbroek. Steeds vaker werken wij binnen een netwerk van inwoners en bedrijven, dat zelf zaken voor elkaar kan krijgen. Mensen, middelen en technieken slim aan elkaar knopen: dat is onze kracht. Door meer en betere samenwerking binnen de organisatie en met externe partners: dat is de werkelijke innovatie in onze manier van werken.

Meer informatie vindt u op de pagina Onze organisatie .

Opdracht


De projectleider die wij zoeken zal verantwoordelijk zijn voor het inrichten van het centraal secretariaat. In de gemeente De Bilt moet hier nog ongeveer 5 fte aan vaste formatie worden toegevoegd om de teams te verlichten op administratief-bureaucratische handwerk. Dit moet er voor zorgen dat zaken als: rechtmatigheid, gegevensbescherming, privacy, Wet Open Overheid nog beter worden nageleefd.

Vereisten / knock-outcriteria

1. Minimaal 2 jaar werkervaring als leidinggevende binnen een overheidsorganisatie aan secretariële/ondersteunende teams in de afgelopen 10 jaar;
2. Minimaal 5 jaar werkervaring met projecten/ in projectvorm.

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)

3. Aantoonbare werkervaring met leidinggeven en opzetten van teams/afdeling en de afgelopen 5 jaar (50 punten);
4. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met zelforganisatie in de afgelopen 10 jaar (30 punten);
5. Een maximum uurtarief van € 100,- per uur (excl. BTW, incl. Fee Flextender en reiskosten woon-werkverkeer) (20 punten).

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Benodigd aantal professionals

1.

CV-eisen

Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen

De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr
Bij voorkeur werken op locatie

Planning

De gesprekken bij de gemeente worden in overleg gepland. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen zo snel mogelijk bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Overige informatie

  • De gemeente vraagt om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
  • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).
  • De gemeente vraagt van de opdrachtnemer bij het contract onder leiding en toezicht dat ze gebruik maken van een G-rekening. (Bij NEN-gecertificeerde ondernemingen 25% en bij niet NEN-gecertificeerde ondernemingen 55%).
  • Reiskosten & parkeren
    Het in de offerte vermelde uurtarief dient inclusief de reiskosten te zijn van woon-werkverkeer. Indien het reizen per auto noodzakelijk is voor het uitvoeren van de opdracht dan vergoedt de gemeente De Bilt maximaal € 0,30 (bruto) per kilometer. Het betreft een zogenaamde netto-netto vergoeding. Het declareren van zakelijke kilometers moet altijd vooraf zijn afgestemd met de opdrachtgever.