Stakeholdermanager opvang- en flexlocaties

Logo van Gemeente Berkelland met gestileerde oranje boog boven het woord "Berkelland" met links "gemeente" in kleinere letters.

Aanvraagnummer: 1737
Organisatie: Gemeente Berkelland
Locatie: Gemeente Berkelland
Uren per week: 8
Tarief: €115 per uur
Regio: Gelderland
Startdatum: 01-06-2024
Optie tot verlenging: Ja
Sluitingsdatum: 27-05-2024 23:59

LET OP! Deze opdracht is gesloten


Deel deze opdracht
  


Opdracht omschrijving

Er zijn voor de opvang van vluchtelingen drie locaties beschikbaar in Borculo, Neede en Ruurlo. In samenwerking met een woningcorporatie is de gemeente van plan deze locaties verder te ontwikkelen.

We zoeken voor dit project een procesmanager, met inbegrip van het stakeholdermanagement. Hierbij gaat het ook om het interne stakeholdermanagement.

Je bent gesprekspartner en voert namens de gemeente Berkelland de onderhandelingen en stelt de samenwerkings- en realisatieovereenkomsten op.

We hebben een voorkeurskandidaat in beeld.


Verantwoordelijkheden

Het uitvoeren van het stakeholdermanagement.

Je bent gesprekspartner en voert namens de gemeente Berkelland de onderhandelingen en stelt de samenwerkings- en realisatieovereenkomsten op.


Beschikbaarheid

De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 juni 2024 tot en met 31 december 2024 voor gemiddeld 8 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.


Overige eisen

U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe. U dient gebruik te maken van het bijgevoegde template en alle gevraagde onderdelen in te vullen.

Ervaring met stakeholdermanagement en procesmanagement.

hbo


Gunningscriteria

Sortering
Beste prijs-kwaliteitsverhouding
Gewicht van prijs : 30 %
Gewicht van kwaliteit : 70 %
Uitleg gunningscriteria

Top

Op basis van de beste kwaliteit-prijsverhouding (BKPV) wordt de top van kandidaten samengesteld. Op basis van de gespreksresultaten wordt één kandidaat geselecteerd. In het geval er uit de gesprekken geen geschikte kandidaat naar voren komt, worden de volgende CV's beoordeeld; zonodig te herhalen tot de selectie is voltooid.

De BKPV komt als volgt tot stand:

prijs score = ( 1 - ( ( uw prijs - laagste prijs ) / laagste prijs ) ) * 100 , maar nooit lager dan 0
kwaliteit score = behaalde kwaliteitspercentage
totaal score = ( prijs score * prijs weging ) + ( kwaliteit score * kwaliteit weging )


Gunningscriteria Kwaliteit

40 %

hbo

40 %

Ervaring met stakeholdermanagement en procesmanagement.

20 %

De kandidaat beschikt aantoonbaar over ervaring met procesmanagement en stakeholdermanagement, aan te tonen met praktijkvoorbeelden.


Gunningscriterium Prijs

Maximaal: € 115,00

Inclusief alle kosten, exclusief BTW.

Competenties te toetsen in interviewfase

Beschrijving (uitleg)

1.


Interviewfase

Beschrijving (uitleg)

Uitsluitend de Externen die na een schriftelijke beoordeling van de Offertes in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zullen worden uitgenodigd voor een interview.

Indien na de schriftelijke beoordeling van de Offertes blijkt dat er meer dan drie Externen in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zal de score op (sub)gunningcriterium kwaliteit van doorslaggevende betekenis zijn in het bepalen van de definitieve rangorde.

Indien ook in dat geval meer dan drie Externen in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zal het (sub)gunningcriterium prijs van doorslaggevende betekenis zijn in het bepalen van de definitieve rangorde.

Indien ook in dat geval meer dan drie Externen in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zullen alle betrokken Externen worden uitgenodigd voor een interview.