Trainee beleidsmedewerker uitvoering Plan Gala

Logo van Gemeente Brummen met een gestileerde blauwe leeuw die in een groene boom met rode vruchten klimt, naast de tekst "Gemeente Brummen.

Aanvraagnummer: 1914
Organisatie: Gemeente Brummen
Locatie: Gemeente Brummen
Uren per week: 32 uur
Tarief: €55 - €65 per uur
Regio: Gelderland
Startdatum: 01-07-2024
Optie tot verlenging: ja
Sluitingsdatum: 16-06-2024 23:59

LET OP! Deze opdracht is gesloten


Deel deze opdracht
  


Opdracht omschrijving

We hebben ruimte voor een trainee beleidsadviseur binnen het Sociaal Domein voor de uitvoering van het plan van aanpak in het kader van Gezond en Actief Leven Akkoord dat in 2023 is vastgesteld. Om goed uitvoering te geven aan het akkoord zijn wij op zoek naar een trainee die onder aanvoering van de projectleider van het plan GALA het volgende gaat doen.


Verantwoordelijkheden

  • Je bent de lokale uitvoerder en verbinder voor het plan van aanpak op diverse activiteiten zoals sport en bewegen verbinden aan ontmoeting.
  • Je koppelt Gezond leven aan Preventie in de uitvoering van het beleid. Dus een gezonde leefstijl en bijvoorbeeld het tegen gaan van middelen gebruik.
  • Je ondersteunt bij het schrijven van de visie op de sociale basis.
  • Je denkt mee over manieren om inwoners te bereiken.

Beschikbaarheid

De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 juli 2024 tot en met 31 december 2024 voor gemiddeld 32 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.


Overige eisen

Je voegt een cv van maximaal 3 pagina's A4 toe.

De aanbiedende partij beschikt over een trainee-programma op het gebied van beleid binnen het sociaal domein voor de gemeentelijke overheid.

De kandidaat heeft HBO+/WO-niveau.


Gunningscriteria

Sortering
Sorteer op kwaliteit (dan prijs)
Uitleg gunningscriteria

Op basis van de beste kwaliteit-prijsverhouding (BKPV) wordt de top van kandidaten samengesteld. Op basis van de gespreksresultaten worden twee kandidaten geselecteerd. In het geval er uit de gesprekken geen geschikte kandidaat naar voren komt, worden de volgende CV's beoordeeld; zonodig te herhalen tot de selectie is voltooid.

De BKPV komt als volgt tot stand:

prijs score = ( 1 - ( ( uw prijs - laagste prijs ) / laagste prijs ) ) * 100 , maar nooit lager dan 0
kwaliteit score = behaalde kwaliteitspercentage
totaal score = ( prijs score * prijs weging ) + ( kwaliteit score * kwaliteit weging )


Gunningscriteria Kwaliteit

35 %

Minimaal opleiding op HBO/Wo-niveau in de richting Bestuurskunde, Sportkunde, Leisuremanagement, etc. Beoordelingskader: Opleiding sluit voldoende aan (1 punt) Opleiding sluit goed aan (3 punten) Opleiding sluit uitstekend aan (5 punten)

60 %

Aantoonbare werkervaring binnen de gemeentelijke overheid op onderdelen van beleidsadvisering (Inventarisatie, onderzoek, projectondersteuning, beleidsadvisering). Beoordelingskader: Ervaring sluit voldoende aan (1 punt) Ervaring sluit goed aan (3 punten) Ervaring sluit uitstekend aan (5 punten)

5 %

Gemeente Brummen hecht waarde aan een goede werk-privé balans en is een voorstander van duurzaam reizen voor woon-werk verkeer. Hybride werken hoort zeker tot de mogelijkheid, maar gezien de vele samenwerking in de regio zien we je ook graag op kantoor. We wensen de reisafstand zoveel mogelijk te beperken bij voorkeur tot maximaal 55 km enkele reis. Beoordelingskader: Reisafstand is meer dan 55 km enkele reis (1 punt) Reisafstand is tussen de 35-55 km (3 punten) Reisafstand is minder dan 35 km (5 punten)


Gunningscriterium Prijs

Minimaal: € 55,00
Maximaal: € 65,00

Inclusief alle kosten, exclusief BTW.

Competenties te toetsen in interviewfase

Beschrijving (uitleg)

Tijdens de interviewfase worden de volgende competenties getoetst:

  • communicatieve vaardigheden
  • gerichtheid op samenwerking
  • ondernemerschap
  • creativiteit


Interviewfase

Beschrijving (uitleg)

Uitsluitend de Externen die na een schriftelijke beoordeling van de Offertes in de rangorde de plaatsen 1 en 2 innemen, zullen worden uitgenodigd voor een interview.

Indien na de schriftelijke beoordeling van de Offertes blijkt dat er meer dan twee externen in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zal de score op (sub)gunningcriterium kwaliteit van doorslaggevende betekenis zijn in het bepalen van de definitieve rangorde.

Indien ook in dat geval meer dan drie Externen in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zal het (sub)gunningcriterium prijs van doorslaggevende betekenis zijn in het bepalen van de definitieve rangorde.

Indien ook in dat geval meer dan drie Externen in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zullen alle betrokken Externen worden uitgenodigd voor een interview.

De interviews zullen plaatsvinden op XXXXX Gelieve hier rekening mee te houden.