Adviseur Facilitair Zaken

Logo van gemeente westland met een gestileerde witte figuur die een ploeg trekt op een zwarte achtergrond, naast de naam in blauwe en groene blokken.

Aanvraagnummer: 1115
Organisatie: Gemeente Westland
Locatie: Naaldwijk
Uren per week: 32 per week
Tarief: €88,15 per uur
Duur van de opdracht: 6 maanden
Regio: Zuid-Holland
Startdatum: mei 2024
Optie tot verlenging: 1 maal 6 maand(en)
Sluitingsdatum: 02-05-2024 09:00

LET OP! Deze opdracht is gesloten.


Deel deze opdracht


Organisatie

Bouw mee met gemeente Westland. Gemeente Westland is met ruim 100.000 inwoners één van de dertig grootste gemeenten in Nederland. Met haar duurzame en innovatieve glastuinbouwcluster is gemeente Westland een belangrijke economische motor. Op een inspirerende manier biedt gemeente Westland haar inwoner ruimte, rust, groen en woonomgevingen met aantrekkelijke recreatiemogelijkheden en voorzieningen. Een vitale economie en een bloeiend verenigingsleven zorgen voor een dynamische en actieve gemeente. Slagkracht, ambitie, innovatie en professionaliteit, dat zijn de kernbegrippen waar het in Westland om draait!

Gemeente Westland is een uitdagende en eigentijdse werkgever, die continu in ontwikkeling is. We zijn een actieve werkorganisatie met een prettige, informele werksfeer en volop ontwikkelingsmogelijkheden. We sturen op resultaten en het tonen van eigen initiatief wordt gewaardeerd. Gemeente Westland is onderverdeeld in vier clusters: Dienstverlening, Beleid, Ruimte en Bedrijfsvoering, met daarnaast een unit Concern control en eenheid Bureau gemeentesecretaris.

Opdracht


Als medewerker Documentaire Informatievoorziening (DIV) ben je samen met je collega’s van het taakveld primair verantwoordelijk voor het beheer en implementeren van de informatiestromen binnen de gemeente Westland. Je denkt (pro)actief mee over vakinhoudelijke ontwikkelingen en ontwikkelingen binnen de organisatie op dit gebied, zoals bijvoorbeeld de archiefwetgeving en Omgevingswet. Richting de organisatie geef je adviezen en ondersteuning op het gebied van inrichting, optimalisatie en beheer van de processen en procedures. Op dit moment is de gemeente in een traject om afscheid te gaan nemen van het huidige Document managementsysteem en handen en voeten te gaan geven aan de implementatie en inrichting van een nieuw zaaksysteem. J e bent een echte teamspeler en je houdt van aanpakken. Je werkt en denkt op hbo-niveau en je bent een resultaatgerichte informatiespecialist. Je hebt aantoonbare ervaring het adviseren over de inrichting, het gebruik en het beheer van het door ons gebruikte zaaksysteem InProces (RxEnterprise). Daarnaast ben je in staat je kennis over te brengen op de gebruikers van het zaaksysteem en neem je het voortouw bij de inrichting.

Vereisten/ knock-outcriteria

1. Uurtarief maximaal € 88,15  inclusief Flextender Fee en reiskosten, exclusief BTW;
2. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo-bachelor niveau op het gebied van dienstverlening en/ of Facility;
3. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als adviseur Facilitair;
4. Beschikbaar per uiterlijk 13 mei 2024 voor 32 uur per week;

Gunningscriteria (weging)

5. Een afgeronde opleiding PRINCE2 (15 punten);
6. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 6 jaar als project/programma manager op facilitaire zaken binnen een overheidsinstelling (35 punten);
7. Aantoonbare werkervaring met aansturen van een team facilitair (30 punten);
8. Aantoonbare kennis van hardservice en contracten op gebied van facilitaire zaken, licht dit toe in het cv (20 punten).

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u/ de door u aangeboden kandidaat aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Benodigd aantal professionals

1 á 2.

CV-eisen

Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen

De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: ma – di – wo – do – vr.

Planning

De gesprekken bij de gemeente zijn gepland in week 19 van 2024. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op maandag 6 mei 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Overige informatie

  • De gemeente zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.
  • Het aantal te declareren uren mag het maximum van 1620 uur per jaar niet overschrijden. Er geldt een terugbetalingsverplichting voor het te veel gedeclareerde.
  • ‘Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi)’.

De reactietermijn van deze aanvraag duurt tot donderdag 2 mei 2024, 09:00 uur. Tot die tijd kunt u reageren.