I-GO beheerder

Logo van Omgevingsdienst De Vallei met een gestileerde afbeelding met blauwe, groene en bruine rondingen naast de naam van de organisatie in bruine tekst.

Aanvraagnummer: 1538
Organisatie: Omgevingsdienst de Vallei
Locatie: ODDV
Uren per week: 40
Tarief: €85 - €95 per uur
Regio: Gelderland
Startdatum: 01-07-2024
Optie tot verlenging: ja
Sluitingsdatum: 27-05-2024 23:59

LET OP! Deze opdracht is gesloten


Deel deze opdracht
  


Opdracht omschrijving

De 7 Gelderse en 2 Overijsselse omgevingsdiensten hebben een gezamenlijke informatievoorziening in beheer (I-GO). Hiermee willen de diensten drie doelen bereiken: kwaliteitsverbetering van gegevens, verbetering van de onderlinge en externe gegevensuitwisseling en kostenbesparing. I-GO bestaat uit een basisvoorziening waar alle Omgevingsdiensten aan mee doen en een deel waar een beperkt aantal diensten in samenwerken, I-GO+. Met I-GO zijn gegevensdefinities gestandaardiseerd, worden gegevens in een gezamenlijk gegevensmagazijn opgeslagen, op kwaliteit getoetst (‘gewassen’), aan andere toezichtorganisaties beschikbaar gesteld en gepresenteerd in een publieke geoviewer ( www.gelderseomgevingsdiensten.nl ). Binnen I-GO + is een niet-publieke viewer beschikbaar en worden documenten raadpleegbaar gemaakt voor partners.


Verantwoordelijkheden

Voor I-GO en I-GO+ zijn we op zoek naar een beheerder. Als beheerder ben je verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de gezamenlijke informatievoorziening en draag je zorg voor de gegevenslevering aan externe partijen zoals Inspectieview en kaartlagen. In de functie wordt relatie-, contract-, functioneel- en technisch beheer gecombineerd. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de leveranciers en gebruikers van de producten en diensten van I-GO en I-GO+. Je hebt een actieve rol in projecten die verband houden met de gezamenlijke informatievoorziening. Hiervoor kan het nodig zijn dat je incidenteel werkt op een andere locatie.

Daarnaast zorg je voor de doorontwikkeling en beheer van het risico gestuurd toezicht model. Je werkzaamheden omvatten o.a.:

  • mede ontwikkelen van het theoretische model
  • overleggen met externe partijen over verkrijgen van data
  • koppelen van databronnen
  • ontwikkelen van diverse analyses (queries)
  • (door)ontwikkelen van het dashboard (in PowerBI)

Dit model wordt gebruikt door de Omgevingsdienst de Vallei.


Beschikbaarheid

De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 juli 2024 tot en met 30 juni 2025 voor 40 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.


Overige eisen

U voegt een cv van maximaal 3 pagina's A4 toe.

Ervaring (minimaal 4 jaar) in een vergelijkbare functie bij een omgevingsdienst.

Ervaring (minimaal 6 jaar) in automatiserings- en informatievoorzieningsprojecten.

Hbo/Wo werk- en denkniveau

Kennis van en ervaring met de volgende onderwerpen: o Data-analyse o PowerBI o ETL tools (Easymorph pré) o Geo-informatie systemen o Azure platform o Databases (Mssql, PostGreSQL) o Windows 2016 en Linux o Scripting (Powershell/Python pré).


Gunningscriteria

Sortering
Beste prijs-kwaliteitsverhouding
Gewicht van prijs : 50 %
Gewicht van kwaliteit : 50 %
Uitleg gunningscriteria

Top

Op basis van de beste kwaliteit-prijsverhouding (BKPV) wordt de top van kandidaten samengesteld. Op basis van de gespreksresultaten wordt één kandidaat geselecteerd. In het geval er uit de gesprekken geen geschikte kandidaat naar voren komt, worden de volgende CV's beoordeeld; zonodig te herhalen tot de selectie is voltooid.

De BKPV komt als volgt tot stand:

prijs score = ( 1 - ( ( uw prijs - laagste prijs ) / laagste prijs ) ) * 100 , maar nooit lager dan 0
kwaliteit score = behaalde kwaliteitspercentage
totaal score = ( prijs score * prijs weging ) + ( kwaliteit score * kwaliteit weging )


Gunningscriteria Kwaliteit

35 %

Actiegericht, oplossingsgericht, out-of-the-box denkend

35 %

Communicatief vaardig

30 %

In staat om zelfstandig en in samenwerking met collega’s en leveranciers tot resultaat te komen


Gunningscriterium Prijs

Minimaal: € 85,00
Maximaal: € 95,00

Inclusief alle kosten, exclusief BTW.

Competenties te toetsen in interviewfase

Beschrijving (uitleg)

  • Affiniteit met werkzaamheden van de omgevingsdiensten
  • Communicatief vaardig
  • Actiegericht, oplossingsgericht, out-of-the-box denkend
  • In staat om zelfstandig en in samenwerking met collega’s en leveranciers tot resultaat te komen


Interviewfase

Beschrijving (uitleg)

Uitsluitend de Externen die na een schriftelijke beoordeling van de Offertes in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zullen worden uitgenodigd voor een interview.

Indien na de schriftelijke beoordeling van de Offertes blijkt dat er meer dan drie Externen in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zal de score op (sub)gunningcriterium kwaliteit van doorslaggevende betekenis zijn in het bepalen van de definitieve rangorde.

Indien ook in dat geval meer dan drie Externen in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zal het (sub)gunningcriterium prijs van doorslaggevende betekenis zijn in het bepalen van de definitieve rangorde.

Indien ook in dat geval meer dan drie Externen in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zullen alle betrokken Externen worden uitgenodigd voor een interview.