Informatiespecialist

Logo van werkzaak rivierenland met gestileerde tekst en een tekstballon met twee mensfiguren.

Aanvraagnummer: 1243
Organisatie: Werkzaak Rivierenland
Locatie: Werkzaak Rivierenland
Uren per week: 32 tot 36 uur per week
Tarief: €75 - €80 per uur
Regio: Gelderland
Startdatum: 25-04-2024
Optie tot verlenging: ja, in periodes van 3 maanden met een maximum van 3 jaar totaal
Sluitingsdatum: 19-05-2024 23:59

LET OP! Deze opdracht is gesloten


Deel deze opdracht
  


Opdracht omschrijving

Werkzaak Rivierenland voert voor 8 gemeenten in de regio Rivierenland de Participatiewet uit. Werkzaak is een Gemeenschappelijke Regeling.

Werkzaak Rivierenland is dé organisatie voor werk en inkomen in de regio Rivierenland. Wij begeleiden werkzoekenden op weg naar werk. Als dat niet gelijk lukt, bieden we tijdelijk inkomen door middel van een uitkering. Je komt te werken in het team informatiebeheer van de afdeling facilitaire diensten. Binnen het team heb je een aantal collega’s in de functie medewerker informatiebeheer en één adviseur informatiebeheer. Jullie werken nauw met elkaar samen en fungeren als de vraagbaak voor de organisatie. Daarnaast zijn er enkele medewerkers die een werkervaringsplek hebben. Je werkt op onze locatie in Geldermalsen, incidenteel heb je afspraken in Tiel.

Verantwoordelijkheden

Overige taken:

- Je voert updates en mutaties uit in I-navigator/ DSP beheer; - Je verzorgt trainingen (oa. DMS Corsa); - Je pakt zelfstandig projecten op, zoals het inrichten van bewaartermijnen; - Je stelt kwaliteitssystemen op, voert kwaliteitscontroles uit, richt deze in inrichten en rapporteert hierover; - Je voert vernietigings- en overdrachtstaken uit.

Beschikbaarheid

De kandidaat is inzetbaar vanaf 15/07/2024 tot en met 14/10/2024 voor 32-36 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Overige eisen

U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe. U dient gebruik te maken van het bijgevoegde template en alle gevraagde onderdelen in te vullen.
Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als informatiespecialist.
Kandidaat heeft een afgerond LARM-opleiding of vergelijkbaar.
Kandidaat is bereid om minimaal 2 dagen per week op locatie te werken.

Gunningscriteria

Beste prijs-kwaliteitsverhouding
Gewicht van prijs : 50 %
Gewicht van kwaliteit : 50 %

Top

Op basis van de beste kwaliteit-prijsverhouding (BKPV) wordt de top van kandidaten samengesteld. Op basis van de gespreksresultaten wordt één kandidaat geselecteerd. In het geval er uit de gesprekken geen geschikte kandidaat naar voren komt, worden de volgende CV's beoordeeld; zonodig te herhalen tot de selectie is voltooid.

De BKPV komt als volgt tot stand:

prijs score = ( 1 - ( ( uw prijs - laagste prijs ) / laagste prijs ) ) * 100 , maar nooit lager dan 0
kwaliteit score = behaalde kwaliteitspercentage
totaal score = ( prijs score * prijs weging ) + ( kwaliteit score * kwaliteit weging )

Gunningscriteria Kwaliteit

20 %
Kandidaat heeft aantoonbare ervaring met projectmatig werken.
40 %
Aantoonbare ervaring met I-navigator.
40 %
Aantoonbare ervaring met DMS Corsa.

Gunningscriterium Prijs

Minimaal: € 75,00
Maximaal: € 80,00
Inclusief alle kosten, exclusief BTW.

Competenties te toetsen in interviewfase

1.

Interviewfase

Uitsluitend de Externen die na een schriftelijke beoordeling van de Offertes in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zullen worden uitgenodigd voor een interview.

Indien na de schriftelijke beoordeling van de Offertes blijkt dat er meer dan drie Externen in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zal de score op (sub)gunningcriterium kwaliteit van doorslaggevende betekenis zijn in het bepalen van de definitieve rangorde.

Indien ook in dat geval meer dan drie Externen in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zal het (sub)gunningcriterium prijs van doorslaggevende betekenis zijn in het bepalen van de definitieve rangorde.

Indien ook in dat geval meer dan drie Externen in de rangorde de plaatsen 1 tot en met 3 innemen, zullen alle betrokken Externen worden uitgenodigd voor een interview.

Gelieve hier rekening mee te houden.