Senior Projectleider Civiele Techniek

Logo van Gemeente Waalwijk met gestileerde blauwe en groene tekst en een afbeelding die lijkt op een W in blauwe en paarse kleuren.

Aanvraagnummer: 712
Organisatie: Gemeente Waalwijk
Locatie: Waalwijk
Uren per week: 28 per week
Tarief: Geen maximum
Duur van de opdracht: 1-5-2024 t/m 31-12-2024
Regio: Noord-Brabant
Startdatum: 1-5-2024
Optie tot verlenging: 4 x 6 maanden
Sluitingsdatum: 26-04-2024 09:00

LET OP! Deze opdracht is gesloten.


Deel deze opdracht


  • Als projectleider verantwoordelijk voor een aantal multidisciplinaire projecten op het gebied van civiel technische reconstructie en stedelijke ontwikkeling in de gemeente Waalwijk.
  • Aansturen en functioneel leidinggeven aan medewerkers binnen een projectteam.
  • Formeren van projectteam en begeleiden van (directe) collega’s in de juiste positie te houden binnen het project / opdracht.
  • Verantwoordelijk voor het uitvoeren van de projectopdrachten (kwaliteit, financieel en planning) en de bijbehorende contractbewaking.
  • Projectvoortgang op de diverse aspecten periodiek rapporteren aan organisatie en bestuur.
Weging prijsdeel: 25 %

Motivatiebrief

Bij deze opdracht wordt om een motivatiebrief gevraagd. Deze weegt mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze motivatiebrief wordt beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.
In de brief de geschiktheid voor de functie motiveren. Ook de motivatie en kijk op de rol als teamspeler, vermogen tot samenwerking en affiniteit met het vak binnen een gemeentelijke organisatie.

Weging: 25 %

Ervaring 1

Aantoonbare kennis van en ervaring met het leiden van multidisciplinaire infrastructurele werken binnen een gemeentelijke organisatie.
Weging: 10 %

Ervaring 2

je hebt aantoonbaar met het CV minimaal 5 jaar recente relevante werkervaring binnen de overheid met civiele techniek. Bij 5 of meer jaar werkervaring als projectleider wordt dat extra gewaardeerd.
  • 5 jaar ervaring (5 %)
  • 5 tot 10 jaar ervaring (10 %)
  • meer dan 10 jaar ervaring (15 %)
Weging: 15 %

Interview

Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.
In het verificatie gesprek toetsen we de geschiktheid van de kandidaat op vak inhoud en vermogen in een team te werken als zelfstandig professional.
Weging: 25 %
staan gepland op maandag 29 april 2024 tussen 12.00 - 14.00 uur. Via teams.